COACH LOGIN

D-Aspartic Acid - - Testosteron booster

5/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie
190 €9,90 Bestellen

D-Aspartic Acid is hét wetenschappelijk bewezen middel om je testosteron te verhogen. Dit poeder bestaat alleen uit veilige, natuurlijke ingrediënten, heeft een ongeëvenaarde werking en is daar door het meeste gebruikte bodybuilding-supplement  in de Verenigde Staten.

Werking D-Aspartic Acid

Het wetenschappelijke onderzoek is uitgevoerd door de Universiteit van Napels, onder mannen rond de 30 jaar, en in de vorm van een blinde test waar de proefpersonen niet wisten of zij een placebo of het echte poeder kregen. De resultaten liegen er niet om: bij de groep mannen die het werkende middel kregen werden er stijgingen tot 42% genoteerd, ten opzichte van geen stijging bij de proefpersonen die het placebo kregen. Deze stijging van 42% werd al waargenomen na minder dan 2 weken.

D-Aspartic Acid werkt door cholesterol om te zetten naar testosteron, en doet dit op een veilige manier die het lichaam niet vreemd is. Door deze natuurlijke werking kun je er van op aan dat het product geen bijwerkingen heeft, en het product bevat geen hormonen.

D-Aspartic Acid gebruik

De aanbevolen manier om het poeder in te nemen is door het te mixen met een vruchtensap. Gebruik per dosis 3 gram D-Aspartic Acid en mix dit met 200ml vruchtensap. Om maximale werking te verzekeren neem je het in op een lege maag. Bij het ontbijt of vlak voor het slapen zijn de ideale momenten, maar zolang de maag maar leeg is kan het ook prima een uur voor de workout.

3 reviews

5/10 sterren
 1. Edwin op zegt:

  Ongelooflijk wat een product. En dat vond mijn vriendin ook. Wat een libido booster is dit zeg! 🙂

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Steengoed. Trainde 6 weken met D-Aspartic Acid en ik merkte dat ik echt stukken sterker werd met de week.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering