COACH LOGIN

Glycobol - - Fatburners

6/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 39,90 BESTEL
PerfectBody € 54,90 BESTEL
Bodylab € 54,90 BESTEL

Glycobol zorgt voor volle spieren. Niet alleen tijdens het trainen, maar 24/7! Het levert ronde en volle spieren door de opname van voedingsstoffen in de spieren te stimuleren. Dit betekent dat er minder koolhydraten naar de vetcellen gaan, en meer naar de spiercellen. Het is het perfecte supplement voor vetverlies, maar ook voor het opbouwen van spiermassa.

Wanneer u traint en eet om meer spiermassa te kweken zorgt Glycobol ervoor dat u gemakkelijker spiermassa opbouwt, maar ook dat u minder vetreserves opbouwt.

Als u juist vet wilt verliezen helpt Glycobol de spieren vol te houden. Dit zorgt ervoor dat u er beter en harder uit zal komen te zien.

Glycobol samenstelling

Hydroxyisoleucine – vermindert de vetopslag. Vaak wordt bij gebruik ook een verbeterd uithoudingsvermogen waargenomen, waardoor het mogelijk lijkt dat dit middel ook helpt vetten als brandstof te gebruiken. Ook helpt het middel bij de opname van koolhydraten na de training. Het resultaat hiervan is zichtbaar grotere en vollere spieren.

Kaneelextract – verhoogt de opname van glucose in de spiercellen. Ook bevat kaneel het mineraal chromium. Chromium zorgt voor een optimale glucose metabolisme.

Sodium R-Alfa Liponzuur (Na-r-ALA) – verhoogt ook de opname van glucose in de spiercellen. Het activeert namelijk GLUT4, een eiwit dat ervoor zorgt dat de spieren de glucose opnemen.

Hoe meer GLUT4 wordt geactiveerd, hoe meer koolhydraten de spiercellen binnengaan. Dit leidt tot grotere en vollere spieren. Krachttraining is een andere manier waarmee GLUT4 geactiveerd kan worden.

Phellondendron – is een stof die al van oudsher in China gebruikt wordt om prestaties mee te verbeteren. Het is een algemene stof die het atletische vermogen verhoogt.

BMOV – is een organische vorm van vanadium. Het is een van de microelementen die eiwitsynthese en uithoudingsvermogen verhoogt. BMOV is de beste vorm van vanadium en geeft de spieren een harde uitstraling.

Glycobol zorgt dus voor keiharde spieren en meer vasculariteit! 

2 reviews

6/10 sterren
 1. Xavier op zegt:

  Glycobol gaf mij een heerlijk gevoel. Ze beloven ronde, volle en harde spieren, en bij elke training had ik dat gevoel ook echt.

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Hardere spieren idd! Maar ook veel last van kramp in mijn spieren. Zelfs tijdens het trainen. Echt bizar!

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering