COACH LOGIN

Xtract - -

6/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie
190 €17,90 Bestellen

Als je vocht uit je lichaam wilt halen is Axib Labs een nieuw product wat jou aanspreekt! Je hebt direct binnen een halve dag al effect en je bent in 72 uur superdroog. Of jenu een heel fanatiek sporter bent of voor de strakheid van je lijf vocht weg wilt, dan zit je bij Axis Labs XTRACT bij het goede prodcut. Voor een mooi lichaam wil je net onder de huis je vet en water kwijt. Voor het probleem van vet moet je heel veel trainen en diëten, maar om het water weg te krijgen kan je maar één ding doen en dat is XRACT gebruiken!

Werking Xtract

Het is gemaakt om heel snel al het vocht wat onder je huis zit weg te trekken op een handige en effectieve manier. De verandering die je snel doormaakt is niet anders dan als je maand lang heel hard je best hebt gedaan door veel te trainen en te diëten. In drie dagen zal je er veel strakker uitzien, zodat mensen denken dat je al veel kilo’s vet kwijt bent. Dus uitermate geschikt voor een hoogtepunt zoals een dagje zwembad/strand, modellen die een foto sessie gaan maken of een andere moment zoals een bruiloft. Je hebt met dit wondermiddel al binnen een halve tot 3 dagen resultaat.

Als je er sommige dagen even net wat beter uit wilt zien, dan is Xtract het middel wat je moet gebruiken. Binnen 12 uur resultaat en dat door maar 2 keer per dag vier capsules te nemen om je vocht direct te laten verwijderen!

Hoe werkt Xtract? In Xtract zitten allerlei kruiden die er voor zorgen dat er onder je huis bijna geen vocht meer te vinden is, maar wel je spiercellen sparen met het weg laten trekken van het vocht. Zodat je spieren er nog wel lekker doorheen komen.

Het product is kwalitatief te vergelijken met diuretica en dat soort producten. Maar hier hoef je geen recept voor te hebben en nog beter: Xtract heeft geen bijbehorende bijwerkingen!

XTRACT, hét middel voor iederen die wil shinen met zijn lichaam!

Voordelen Xtract

 • In korte tijd veel minder vocht
 • Direct een droog lichaam
 • Voor zowel mannen als vrouwen geschikt

3 reviews

6/10 sterren
 1. Robert op zegt:

  Het was mijn eerste keer dat ik Xtract probeerde.

  Maar wat een goed product. Ik heb bijna geen last van bijwerkingen gehad en ik werd een stuk droger. Aanrader!

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. massimo op zegt:

  ik heb vandaag Xtract gekocht ik ga het morgen eens proberen maar wanneer kan ik die dan best innemen voor het ontbijt of na het ontbijt of voor dat k begin te trainen kan iemand misschien wat meer uitleg geven

  MVG

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering