COACH LOGIN
fitgirls live

Fitgirls.nl is live

Sinds gisteren is onze dochter site Fitgirls.nl LIVE! Een nieuw platform voor vrouwen op het gebied van gezondheid, training, fitfashion, voeding en veel gezonde recepten!

Healthy lifestyle

Gezondheid komt steeds meer op de voorgrond en een healthy lifestyle neemt nu zijn overhand onder veel vrouwen. De naam #Fitgirls wordt op Social Media al veel gebruikt onder vrouwen die consistent bezig zijn met sport en gezonde voeding. Het is dan ook geen hype of trend maar een levenswijze met als doel om goed in je vel te zitten zowel van binnen als van buiten!

A perfect FIT

Fitgirls.nl wil vrouwen informatie bieden om ze te motiveren, te inspireren en zich gezond en happy te voelen. ‘’Wij willen daar bemiddelaar in zijn want elke vrouw verdient het om zich mooi, fit en sterk te voelen’’. Het maakt niet uit of je nu net bent begonnen of al een tijd actief bent. Ze creëren een society waar elke Fit Girl zich thuis voelt.
Volgens Fitgirls.nl begint het allemaal bij de basis en vooral bij jezelf. Goede informatie en de juiste mindset. Daar bieden ze de juiste handvatten voor zodat je uiteindelijk je eigen balans creëert tussen beweging, (pure) voeding en ontspanning. Dat zijn de keywords als het gaat om een fit en gezonde lifestyle!

Training – workout

‘If it doesn’t challenge you is doesn’t change you’. Als je beweegt maak je niet alleen je lichaam sterker, je bouwt ook aan een sterkere, positieve mindset! Fitgirls.nl bied je informatie over verschillende trainingen en work outs, tips over hoe je moet starten met sporten, hoe je het vol en vooral leuk houdt! Kies vooral een sport uit waar je je goed bij voelt maar wel een die je blijft uitdagen! Je groeit in je lifestyle en het heeft ook tijd en geduld nodig maar als je eenmaal resultaat begint te voelen en te zien, wil je niet meer anders. Consistency is de sleutel tot succes!

Food – Recipes

‘’Skip the diet just eat healthy and balanced’’ Gezonde voeding is de basis voor een fit en gezonde lifestyle. Op Fitgirls.nl wordt veel aandacht besteedt aan voeding en gezonde recepten. Gezond eten hoeft volgens Fitgirls.nl niet moeilijk te zijn en daarom bieden ze jou gezonde, lekkere en vooral makkelijke recepten!

‘’We geloven niet in een specifiek dieet. Ieder lichaam werkt namelijk anders en wat voor de een werkt, hoeft niet direct voor een ander te werken. Ons doel is om jou te helpen te leren luisteren naar je lichaam zodat je weer in balans komt en vooral ook blijft. Geen zoektocht meer naar het perfecte dieet maar pure en eerlijke voeding maar waar ook ruimte is voor een gebakje en een stuk chocolade. Het draait allemaal om balans en controle en controle krijg je door te weten wat je eet en hier bewuste keuzes in te maken’’.

Mission statement

Fitgirls.nl helpt vrouwen op weg naar een fit en gezonde lifestyle. Hun doel? Zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt zowel van binnen als van buiten. Met een team van experts en ervaringsdeskundigen zijn ze er klaar voor om Nederlandse FitGirls op weg te helpen naar een fit, gezonde en happy lifestyle!

Volg je Fitgirl.nl al op Facebook en Instagram? Gebruik de hashtag #FITGIRLSNL op Instagram om je foto’s en ervaringen te delen met andere Fitgirls!

Are you ready to be a FitGirl? Join the Dutch Fitgirls Society!

Plaats een reactie