COACH LOGIN
1-Een nieuwe generatie personal trainers wacht op jou

Online coaching via FITsociety

Er is een tijd geweest waarin FITsociety met haar artikelen duidelijkheid en helderheid wilde creëren in een wereld die overspoeld wordt door mythes, aannames en veel, heel veel bro science. In deze wereld hielden we de wetenschap (what else) aan als leidraad voor de waarheid. De artikelen op FITsociety werden door veel bezoekers daarom enorm gewaardeerd. Wij geloven in het feit dat men vaak wel over de juiste motivatie beschikt, maar niet over de juiste informatie. Als een van de grootste fitness websites van Nederland kunnen we stellen dat we een aardige bijdrage hebben geleverd aan de informatie voorziening. 

Iets waar wij niet in voldeden was om deze informatie toe te passen in de praktijk, in de vorm van begeleiding of training. Hier komt vanaf vandaag verandering in met ons exclusieve aanbod in online coaching.

Een nieuwe generatie personal trainers

Bij FITsociety geloven wij dat de techniek ons in staat stelt om meer en beter ons werk te kunnen doen. Zoals Steve Jobs het verwoorde: the computer is the bicycle of the mind. Met die gedachte zijn we een jaar geleden aan de slag gegaan met het bouwen van de ultieme fitness app, waarbij je niet alleen training, maar ook voeding en herstel in 1 omgeving kunt beheren. Omdat we de toegang tot een gezond en fit leven voor eenieder beschikbaar wilden maken hebben we destijds ervoor gekozen om de app gratis te maken. Zo kun je gratis jouw eigen traininschema samenstellen, jouw voeding tracken en je dagelijkse voortgang meten.

Indien er onverhoopt toch behoefte zou mogen zijn voor advies en steun, dan moest dat ook niet ver weg zijn. Vandaag starten we dan ook met trots de voorinschrijving voor onze eerste 100 plekken in onze FITsociety Coaching app, waarbij Kenneth en Anne (bekend van Fannetiek.nl) jou kunnen helpen met jouw sportieve doelstellingen!

Wil jij kans maken op 1 van deze 100 plekken? Download dan de FITsociety app in de App Store of in de Google Play store en kies Anne of Kenneth als jouw coach.

FITsociety vind je in de App Store via deze link

FITsociety vind je in de Play Store via deze link

Plaats een reactie