COACH LOGIN
David Lloyd Rotterdam Blijdorp

David Lloyd Rotterdam Blijdorp

Energieweg 9
3041 JC Rotterdam
WEEKAANBIEDINGEN
BODY EN FITSHOP

Naast de bekende Blijdorp dierentuin heb je David Lloyd Rotterdam Blijdorp. Er goed bereikbaar en gratis te parkeren.

Het is een erg goede sportschool met veel verschillende services, de apparatuur is niets om aan te merken want het is van top kwaliteit. De cardioapparatuur is allemaal voorzien van een televisiescherm. Daarnaast hebben ze veel Cable Motion-machines, krachtapparatuur en losse gewichten in overvloed. De strechvloer is erg groot van formaat en een fysio staat altijd klaar om te helpen.

Ze zorgen voor iedereen voor persoonlijke begeleiding, voor elk doeleinde hebben ze professioneel advies voor klaar. Als je wilt afvallen, wilt trainen voor een wedstrijd of vooral spieren wil opbouwen overal creëren ze de optimale omgeving voor. Voor het ontspannen hebben ze nog 2 zwembaden, zonneterras, stoombad, sauana en schoonheidssalon.

Groepslessen zijn er ook in overvloed je kan hier bijvoorbeeld lessen volgen in: Body Combat, Fat Attack, fietsen, Zumba, Streetdance en Step, Body & Mind, yoga, Pilates, Body Pump, Bodyshape en Core & Stability. Maar ook andere activiteiten worden georganiseerd zoals hardlopen, zwemmen, skiën, fietsen en ga zo maar door. Zo blijkt wel, geen sport is te gek en de mogelijkheden zijn oneindig.

Voor bedrijven hebben ze overeenkomsten die ze kunnen sluiten zodat uw medewerkers kunnen profiteren van vele voordelen.

Ook voor de kleine kinder zijn er allerlei mogelijkheden. Zo is er een crèche waar goed opgeleide medewerkers voor uw kinderen zorgen en worden er veel activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf tweeënhalf.

Voor meer informatie kunt u bij het David Lloyd team zijn!

WEEKAANBIEDINGEN
BODY EN FITSHOP

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness