COACH LOGIN

Zero Impact Bars - -

Body & Fit € 16,00 BESTEL

Wat iedereen wel weet: je voedsel is heel belangrijk om een goed lichaam te hebben. Voor alle doeleinden; slankheid, atletisch en gespierd lichaam, maar het is erg moeilijk om altijd maar aan de juiste voedingsvoorwaarden te voldoen.

Om hieraan te voldoen zijn er lange tijd allerlei maaltijd vervangers verkrijgbaar, om te zorgen dat je goed kan eten. Maar stel je dan ook wel eens de vraag; is dit net zo goed als echte voeding? Dat is een goede vraag en het antwoord daarop is kort maar krachtig; “nee”. Dit is z omdat het geen echte voeding is en dus nooit complexe koolhydraten zoals lijnzaad en havermoud wel hebben. Deze vervangers zitten vaak bordevol slechte vetten, maar ook producten zoals; aspartaam, suikers  en lactose. Als je de labels gaat lezen van deze producten lees je dat er gewoon verkeerde vetten en suikers in zitten.

Hier zag VPX kansen en na jarenlang research te doen in deze maaltijd vervangende producten, komen ze nu met een die zelfs beter voor je is dan wanneer je zelf maaltijden van echt voedsel gaat maken. Nu een maaltijdvervangen zonder dikmakende suikers of vetten! Het aller nieuwste en aller beste, geen toegevoegde prut wat alleen maar slecht is voor je. Zero Impact Bars is dé maaltijd vervangener van nu!

Wat maakt Zero Impact Bars dan zo speciaal?

In Zero Impact Bars zitten alleen ingerdiënten die je makkelijk en rustig kan verteren en dus zo ook opnemen in je lichaam. Geen verkeerde vetten of suikers, maar juist vetten als CLA en Sesamin die het tegenovergestelde doen; vet verbranden! Nog een belangrijk punt waaraan Zero Impact Bars zijn goede naam verdient, er zit zo’n ongelooflijke lage Glyxemische waarde in. Wat wil dit zeggen? Nou hierdoor kun je energie langer afgeven, maar hierbij wordt geen vet opgeslagen op zo’n moment..

Wanneer je gaat afvallen is iets belangrijks om te onthouden: honger jezelf niet uit! Dat werkt niet, ga in plaats van niet eten goede dingen eten. Daar zijn Zero Impact Bars perfect voor, hierdoor krijg je exact de goede stoffen binnen nodig als maaltijd. Je moet dit product niet ziet als een voedings na-aper, want dat doet het niet. Het ís gewoon voeding, zelfs super voeding!

Ingredienten Zero Impact Bodybuilding Bars

De visie van VPX is om alleen de beste ingrediënten te gebruiken, dus hierin vind je alleen maar natuurlijke ingediënten, geen gefabriceerde troep. Dit zorgt voor de allerbeste reep van de wererd.  In elke reep zit 115 gram aan voedinstoffen die niet alleen goed voor je zijn maar ook nog een lekker smaken:
Dit zijn de eiwitten in die erin zitten, elke reep heeft zo’n 30 gram aan eiwitten:

Undenatured Micellar Caseïne – het “undenatured” zegt eigenlijk dat het niet bewerkt is, hierdoor heb je alle natuurlijke voedinswaarde van de proteïne nog. Dit is een eiwit wat langzaam werkt, dus hierdoor heb je een time-release werking.

Melk Proteïne Isolaat – is een eiwit nmet een anti-catabole werking, dit is iets om spierafbraak tegen te gaan (bewezen door onderzoekers).
Whey Proteïne Concentraat – opbouwend eiwit.
Whey Proteïne Isolaat – dit krijgen ze uit magere melk, eigenlijk de puurste vorm van Whey Proteïne die er te krijgen is.

De complexe koolhydraten bestaan uit:
– Bruine rijst
– Havermout

Pompoen – heeft niet zo grote werking op insuline gevoeligheid, maar geeft in korte tijd veel energie.
– Zoete aardappel – iets voor de zoete smaak, maar dan zonder suikers!
– Honing – ook voor de zoete smaak, maar véél minder erg dan suikers.
Vezels – je vindt in elke reep wel 4 gram vezels!
Alle koolhydraten die hierin zitten hebben een ongelooflijke lage glycemische waarde. Hierdoor geef je langdurige energie zonder vet op te slaan.

De essentiële vetzuren bestaan uit:
Hele lijnzaden – een bron van omega-3 vetzuren. De werking van deze vetzuren is dat ze spierafbraak tegengaan en zorgen voor een gezonde vetverbranding. Daarnaast is van de Omega 3 vetzuren bekend dat ze een werking hebben die beschermend zal werken tegen kanker.
Sesamin – Deze vetzuur wordt van de schil van sesamzaadjes gehaald en heeft een waanzinnige werking op het gebied van verbranding van lichaamsvet. Het werkt snel en is gewoon gezond voor je lichaam, een ultiem product wat in deze reep dus niet kan missen.

CLA – Dit is een vetzuur wat het vet wat al in je lichaam zit gebruikt om daar energie van te maken. Zodat dit vet verdwijnt. Zo kun je dus makkelijk en met weinig moeite afvallen.
Pinda, Amandel en Zonnebloem Olie – Zorgen voor een lekker smaak, maar geven daarnaast ook nog veel input door de vele vitamines zoals vitamen E.

Het volgende zit er NIET in!
Suiker, aspartaam of Acesulfame K
Fructose – deze suiker zet zich heel snel om in vet
Sucrose, transverzadigde of geharde vetten
Vetopslag stimulerende maltodextrine
Gelatine of inferieure eiwitten

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering