Penoplastie: Overtollig vet uit de pens in de penis spuiten

Een nieuwe rage in plastische chirurgie. Vet met liposuctie uit de buikregio zuigen en in de penis spuiten. Penoplastie: When you think you’ve seen it all.

Penoplastie

“When you think you’ve seen it all”, dacht ik toen ik het las [1]. Wekelijks komen er gemiddeld 20 mannen in het London Centre of Aesthetic Surgery voor een nieuwe vorm van penoplastie, chirurgische penisvergroting. Voor 3.500 pond laten mannen overtollig vet uit de buik zuigen om dat vervolgens in te laten spuiten in de penis. Dit zou de omtrek met zo’n 5 centimeter vergroten en de lengte met bijna 4 centimeter vanwege het extra gewicht. Overtollig vet wordt gebruikt om over een periode van twee jaar “aan te vullen”. De ingreep, een dagbehandeling die onder lokale verdoving gebeurt, zou weinig complicaties kennen.

In sommige gevallen komt de klant alleen voor de liposuctie waarop de chirurg vraagt:”Waarom niet wat vet gebruiken om wat rimpeltjes in je gezicht op te vullen? Of je penis dikker te maken.” [2]

Regelmatig masseren

De ingreep biedt direct resultaat (op beide gebieden). Eén van de mogelijke bijwerkingen is dat het vet klonten kan vormen. Sorry, ik wist geen smakelijkere vertaling voor “turning lumpy”. Dit zou echter verholpen worden door met vaseline het weefsel te masseren. Kon vervelender.

#nooitmeercutten?

Grote kans dat je nu al vrienden aan het taggen bent met lullige verwijzingen naar het artikel:

“Nog ff flink bulken dus ouwe!”, of “Zo ben je dat gewicht dus kwijt geraakt”.

Een ‘vette pik’ krijgt ook meteen een heel andere betekenis.

Nu heb ik geen overtollig vet om weg te zuigen en ben ik blij te voldoen aan tenminste één stereotype over Afrikanen. Dat zijn echter dan ook meteen de macho reacties die je kunt verwachten.

Cola-blik

Dat overtollige vet had je ook met een dieet kunnen aanpakken. Een kleintje fiks je niet met een paar pushups en een frikandellen-dieet. No judgement here.

Voordat je je echter al een pornoster waant; er zit natuurlijk een maximum aan de hoeveelheid vet die kan worden ingespoten. Dit voegt meer toe aan de dikte dan de lengte. Een formaat cola-blik is niet altijd handig. En wat betreft die extra lengte “door het extra gewicht”. Als ik de zwaartekracht goed begrijp, werkt dat alleen in hangende staat.

Honey, I’m home!

De ingreep zelf duurt 45 tot 90 minuten. Na de ingreep mag je een maand lang geen sex hebben, althans geen penetratie.

Dus voor de dames: Is je vriend om een vage reden een maand afwezig, om vervolgens dunner van boven en dikker van beneden terug te komen? Geen Dad bod maar een Big Rod? Dan heb je dat mogelijk aan de mannen in Londen te danken.

Referentie

  1. lcas.com/treatments/penoplasty
  2. dailymail.co.uk/health/article-4246068/Would-fat-injected-PENIS.html

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie