Princess Personal Blender review

Met de Princess Personal Blender 21800 maak je thuis zelf verse sap, een eiwitshake of een smoothie voor onderweg. De bijgeleverde beker heeft een Inhoud van 600 ml en is makkelijk schoon te maken. Althans volgens de beschrijving op de website. Omdat we regelmatig recepten plaatsen waarbij je een blender nodig hebt, zoals de vele smoothie recepten, wilden wij een review schrijven over de nieuwe Princess Personal Blender. Lees hieronder onze ervaringen met deze blender.

Princess Personal Blender

De blender is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken en door de zuignapjes aan de onderkant blijft de blender tijdens het mixen heel stabiel. Het apparaat is niet groot dus neemt weinig ruimte in beslag. Als je de beker hebt gevuld is het gemakkelijk deze op de blender te bevestigen. Met één klik zit de beker al vast.

Wat super handig is, is dat je er direct uit kunt drinken. Dus je mengbeker is gelijk je drinkbeker! Je kunt de beker meenemen zonder teveel moeite en is dus ideaal voor mensen die werken of vaak onderweg zijn. De dop blijft goed dicht zitten en lekt niet.

Wel is de standaard beker iets aan de lange kant (om mee te nemen) maar je kunt een kleinere formaat beker bij bestellen.

Het verschil met de reguliere blender is dat je deze dan direct kunt vullen, terwijl je bij de Princess Personal Blender eerst de dop met de messen los moet draaien, de ingrediënten erin doet, vervolgens draai je hem dicht en pas dan ga je mixen. Voor het gemak thuis vind ik dat niet echt een groot voordeel.

Ingrediënten en mixen

Hij mixt alle ingrediënten goed en snel. De kop van de beker is smaller dan bij een reguliere blender waardoor het iets lastiger is de beker te vullen met de grovere bladgroenten, zoals verse spinazie. Met gemak blend hij bijvoorbeeld nootjes en bevroren fruit en uit mijn ervaring maakt het niet uit hoe vol je de beker stopt.

Hygiëne

De blender heeft een losse beker en deze is eenvoudig los te koppelen van het onderstuk en je kunt hem daarom ook goed en met gemak reinigen. Omdat de dop met de mesjes een los element is, kun je deze ook goed schoonmaken.

Conclusie: Princess Personal Blender

Foto Personal Blender 04Een unieke compacte en handige blender. Met het gemak om direct uit de mengbeker te kunnen drinken doormiddel van een drinktuit. Ideaal voor werkende mensen of mensen die vaak onderweg zijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wil je de Princess Personal Blender aanschaffen? Dat kan bij Body en Fitshop. Overigens is de blender in meerdere kleuren te verkrijgen, waaronder groen en oranje. Wij hebben voor onze review gebruik gemaakt van de rode versie.

1 reactie

  1. Kevin z.

    jeetje mina, heb deze gehad en onmiddellijk terug gestuurd want wat een prul zeg. De beste die ik tot nu toe heb gevonden is de Magic Bullet & Co. Enige nadeel is dat deze wat lawaai begint te maken na een paar maanden gebruik en dat de kunstsof dop waar de messen inzitten verslijten doordat het koper waarin de bewegende onderdelen zitten uitlupperd na een tijd gebruik en kan zo wat gaan lekken. Gelukkig zitten er reserve onderdelen bij en deze kan men ook online bestellen voor een paar euro.

Plaats een reactie