COACH LOGIN

3z van AI Sports Nutrition

3Z is ontworpen met bepaalde ingredienten om jou zo goed mogelijk in slaap te laten vallen en vooral te helpen hierin. Daarnaast zorgt het dat de processen die er plaatsvinden tijdens je slaap op de best mogelijk manier verlopen.

3Z werking

  • Natuurlijke wijze van GABA afgifte
  • Brengt u in diepere slaap
  • Minder onderbrekingen in uw slaap
  • Meer hormoon afgifte s’nachts
  • Elimineert mineraaltekorten
  • Stimuleert groeihormoonspiegel

Valeriaan

Heeft de werking om mensen te laten ontspannen, wanneer je ontspant komt men makkelijker in slaap.

Passiebloem

Verschaft je het analgetisch effect, maar ook minder hoofdpijn, spierkramp en lichte pijntjes. Hierdoor helpt het je bij de eerste ontspanningsfase van je slaap.

Magnolia schors extract

Bewezen dat dit slaapstoornissen tegen te gaan en zorgt samen met andere ingrediënten voor een synergetisch effect.

Bacopa Monieri

In een aantal studie bewezen dat het helpt bij het verminderen van angst. Daarnaast heeft het ook nog neuro-regeneratieve effecten. Hierdoor val je gewoonweg makkelijker in slaap en slaap je dieper/beter.

Bioperine

Heeft de taak om andere stoffen hun werk beter te laten doen, dit is bewezen in studies waarbij het serumspiegel van stoffen die werden opgenomen met ongeveer 30 tot 60 procent te verhogen

Zink

Zink een belangrijke speler in het lichaam als het gaat om natuurlijke processen. Je slaat in je lichaam geen zink op, elke dag weer moet je er dus voor zorgen dat je er genoeg van binnen krijgt. Zink speelt essentiële rollen in je: immuunsysteem, de eiwitsynthese, wondgenezing en hormoonsynthese.

Magnesium

Wanneer je tekorten in je lichaam hebt, kan  je last krijgen van slapeloosheid en rusteloze benen syndroom. Je lichaam kan in tegenstelling tegen met zink, magnesium wel opslaan. Het punt alleen is dat veel mensen niet genoeg hier van binnenkrijgen met hun  voeding patroon. Hierdoor hebben ze meer kans op de eerder genoemde stoornissen. Wanneer er suppletie van magnesium is, is bewezen dat je beter slaapt.

Koper

Koper en zink maken gebruik van dezelfde plek op te absorberen, wanneer je dus meer zink inneemt kan dit zorgen voor een koper tekort. Om dit te voorkomen zit er in dit product ook koper, waardoor 3Z geheel gezond is voor je lichaam.

3 reviews

6/10 sterren

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering