COACH LOGIN

AI Sports Nutrition’s HGH pro een product wat gelijk voor impact zorgt, je merkt direct dat het werkt. Je krijgt meer kracht, zorgt voor je herstel en eetlust en daarnaast ook nog voor een gezonde goede slaap.

Werking HGHPro

Een ding is zeker bij de werking van HGH pro en daar is iedereen het over eens; het werk! Dat is het allerbelangrijkts, want je voelt het verschilt al heel snel. De voordelen worden gelijk gemerkt door iedereen en AI Sports weet dit en heeft daarom zelfs single servings van dit top product op de markt gebracht. Dit laat de zelf verzekerdheid ook zien van AI Sports. De single servings geven je precies 1 dosering. HGH loopt er hard in de winkels, omdat door deze voordelen het een heel aantrekkelijk product is! Wil jij het ook proberen?

HGH pro kenmerken:

 • stimuleert een natuurlijke, gezonde slaap
 • bevordert de eetlust
 • je krijgt er meer kracht door
 • ondersteunt snel herstel na de training
 • ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • stimuleert de vetverbranding

Innemen kan eigenlijk op meerdere momenten. Of je doet dit voor het slapen of voor de trainingen, op beiden momenten zul je het effect van HGH Pro als zeer positief ervaren door de verschillende werkingen die er in dit product zitten.

HGH Pro Gebruik

Neem 1 dosering (4 capsules) 30-45 minuten voor het slapen gaan. HGH Pro werkt optimaal als je dit zonder voeding inneemt, neem bijvoorbeeld twee uur voor je nachtrust geen koolhydraten of suikers meer. Deze hebben een negatieve werking op HGH pro.

3 reviews

6/10 sterren
 1. Jason op zegt:

  HGH Pro ! Instant diepe slaap. Ging er wel een beetje raar van dromen. Nog meer mensen last van gehad?

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. hans op zegt:

  haha ik droomde nooit omdat ik blowde, ben gestopt met blowen en gaan fitnissen,
  eerste nacht dat ik hgh gebruikte had ik de gekste droom ja, lache man.

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. jannes van uffelen op zegt:

  ik heb een vraagje …..ik moet het nog innemen ….. 4 pillen innemen voor het slapen …..maar hoelang mag je dit innemen als ik vragen mag ……is het voor 1 maand of kun je dit langer innemen dan 1 maand …..want overal staat een TE voor ….????

  0/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
  • Kenneth Nwosu op zegt:

   Beste Jannes,

   Het is een wat ouder artikel dat ik eerlijk gezegd, graag wat uitgebreider had gezien. Er zitten verschillende ingrediënten in HGH Pro. Eén van de belangrijkere is GABA. Het één van de grotere bestanddelen is waarnaar redelijk wat onderzoek gedaan is. Hierbij bleek 12 weken gebruik veilig. Dat is met verschillende doseringen. 600mg echter is geen gevaarlijk gebleken dosering.

   Er zitten echter ook andere ingrediënten in, sommigen in grote hoeveelheden, waarvan we relatief weinig weten uit onderzoek. Over de veiligheid daarvan bij gebruik over langere termijn kunnen we dan ook niet veel zeggen. Persoonlijk zou ik daarom de voorkeur geven aan het kopen van “losse” GABA.

   Met sportieve groet,
   Kenneth Nwosu

   0/10 sterren
   Resultaat
   Prijs
   Smaak
   Werking
   Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering