COACH LOGIN

L-Carnitine Tartrate - - Aminozuren

5/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
190 €34,90 Bestellen

L-Carnitine Tartrate is een allround product met vele effecten. Het verlaagt vetpercentage, verhoogt uithoudingsvermogen, bevordert spiergroei, zorgt voor meer energie en verbetert prestaties. Het is een veilig middel en zeer effectief.

L-Carnitine Tartrate is een middel dat in het omzettingsproces van vet zeer belangrijk is. Het helpt bij het afbreken van vet en zet het om in energie voor de spieren. Vetzuren worden over ons hele lichaam opgeslagen en dienen als (reserve)brandstof en bouwstof. Dit kan echter ongewenste proporties aannemen, en een ballast vormen.

Met behulp van supplementen kan er voor een optimale vetverbranding gezorgd worden. Het opgeslagen vet wordt gebruikt als energie, waardoor u meer uithoudingsvermogen en energie zult krijgen.

Kenmerken L-Carnitine Tartrate

 • Vet wordt omgezet in energie.
 • Spieren worden sterker.
 • Vetpercentage zal lager worden.
 • De groei van de spieren wordt gestimuleerd.
 • Fungeert ondersteunend voor vegetariërs.
 • Meer energie!

De Werking van L-Carnitine

Dit middel is onderzocht door wetenschappers van de Universiteit van Connecticut dat L-Carnitine de spieren tijdens de training beschermt en dat het de spieren versterkt. Dit onderzoek was genaamd “The Journal of Strenght and Conditioning Research”.

Ook versterkt dit middle de werking van antioxidanten als vitamin C en E. Ook vermindert het de opbouw van melkzuur in de spieren. Zuurstof zal ook gemakkelijker opgenomen worden in het lichaam. Het is een prima middel waarmee sporters hun prestaties kunnen verbeteren, op een gezonde, natuurlijke manier.

Aanbevolen gebruik L-Carnitine Tartrate

 • Neem 30 minuten voor elke maaltijd een dosering (2-3 maal daags).
 • Elke dosering bevat 1000mg L-Carnitine-L-tartrate, en de verpakking bevat 300 doseringen.

2 reviews

5/10 sterren
 1. Dylan M. op zegt:

  Herstelde veel sneller dan zonder l-carnitine tartrate. Ik merkte dit pas echt na een paar keer extreem zwaar benen getraind te hebben. De dagen erna was ik altijd extreem moe en stijf in de benen. Nu helemaal geen last van. Gewoon de beste!

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering