Coach Login

RecoverPro is uiterst effectief product dat de 3 BCAA’s (animozuren) bevat. Het bestaat uit een unieke verhouding: het bevat namelijk vier keer zoveel leucine als de andere BCAA’s. Dat betekent dat het een enorme invloed heeft op de opbouw van spiermassa, maar ook op vetverlies. Het zorgt voor meer eiwitopname na het trainen (tot wel 600% meer). Ook worden er meer groeihormonen afgegeven door het lichaam; tot wel 2000% meer! RecoverPro van AI Sports Nutrition is het perfecte product voor de sporter!

RecoverPro kenmerken

 • Duidelijk meer vetverlies.
 • Vermindert de spierafbraak.
 • Vermeerdert de spieropbouw.
 • Beschikbaar in lekkere smaken.
 • Kan als een frisdrank gedronken worden.
 • Tijdens de trainingen te gebruiken.
 • Bestaat uit een unieke verhouding tussen de drie BCAA’s.

RecoverPro Werking

De aminozuren zijn zeer effectief wanneer ze juist gedoseerd zijn. Ze hebben directe invloed op de spieropbouw.

Neem bijvoorbeeld leucine. In combinatie met andere aminozuren en eiwitten helpt het de spieropbouw enorm. RecoverPro bevat de perfecte dosering van leucine, waardoor het een uiterst effectief supplement is.

De lekkere smaken van RecoverPro en de lage prijs maken dit product ideaal om de hele dag door te drinken. Zelfs tijdens de maaltijden is lekker.

RecoverPro helpt vetverlies te bevorderen en spiermassa op te bouwen. Deze effecten worden waargenomen wanneer het product voor, tijdens en na de trainingen wordt ingenomen. Het effect kan zelfs nog meer versterkt worden wanneer het ook op andere tijdstippen wordt ingenomen!

Elke RecoverPro verpakking heeft maar liefst 42 doseringen.

Aanbevolen gebruik

Meng 1 tot 3 scheppen met een kwart tot driekwart liter water. De hoeveelheid water varieert naarmate u een sterkere of juist zwakkere smaak wilt.

Tip: meng 4 tot 6 scheppen in een 1,5 liter fles en leg deze in de koelkast. Zo heeft u de volgende dag een hele fles ‘frisdrank’ die u gedurende de dag kunt opdrinken.

Het beste moment voor inname is vlak voor en rondom de training. Begin hiermee een kwartier voor het begin van de training en blijf het drinken tijdens de training (in kleine slokjes). Na de training is het mogelijk nog een dosering in te nemen.

3 reviews

4/10 sterren
 1. Edwin

  2/10 sterren

  Deed niets voor mij. Ga dit niet weer kopen.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Isaac

  6/10 sterren

  De beste BCAA. Jammer dat de lemon smaak moeilijk te verkrijgbaar is.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 3. Robert

  6/10 sterren

  Omdat ik momenteel zwaar in de bulk zit wilde ik een goede BCAA. De RecoverPro van AI heb ik daarom aangekocht omdat deze in de aanbieding was. Op zich een prima product en ok qua smaak.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering