COACH LOGIN

RPM van Applied Nutriceuticals is een pre workout van enorme klasse volgens veel sporters. PRM is een afkorting van de wat langere en ingewikkelde naamstelling: Plantaardige Selectieve Androgene Receptoren Modulator. Hier gaan we verder niet op in, wel willen we even omschrijven wat de werking is van RPM van Applied Nutriceuticals.

RPM pre workout

Er zijn veel pre workouts die goed werken en iedereen heeft weer een andere mening over een pre workout. Vaak is het zo dat je er zelf achter moet komen wat het beste voor je werkt. Applied Nutriceuticals heeft haar best gedaan om een samenstelling van ingredienten bij elkaar te stoppen, wat volgens hun het zorgt voor een ultieme training.

Hiervoor kijken we naar het belangrijkste ingredienten in RPM, namelijk Icariin. Je lichaam reageert op Icariin op de zelfde manier als dat je lichaam op een anabool zou reageren. Vandaar dat Applied Nutriceuticals zo fan is van dit ingredient. Daarnaast bevat RMP van Applied Nutriceuticals ook OPC’s, dit is een aminozuur die je wat minder vaak ziet op de supplementen markt, maar wordt door professionele sporters met open armen ontvangen.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering