COACH LOGIN

Creatine Ethyl Ester Axis Labs - - Creatine

7/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
190 €18,50 Bestellen

Creatine Ethyl Ester van Axis Labs is een oplosbaar creatine middel dat de kracht van creatine precies weet te benutten. Dit product zal u grote resultaten geven, het is namelijk veel gemakkelijker op te nemen in het lichaam. Ook zorgt het voor een vergrote stabiliteit en een grotere bioavailability. De Creatine Ethyl Ester van Axis Labs is een leidend product op de creatine markt.

Creatine Ethyl Ester bevat een molecuul genaamd Ethyl Ester. Dit zorgt voor een gemakkelijkere opname van de creatine in de celmembranen, hetgeen betekent dat het passief de cellen binnen kan komen. Deze passieve manier van transport is vele malen effectiever dan actief transport aangezien het veel sneller is. Het effect hiervan is dus een versnelde opname en hogere creatine niveaus.

De eigenschappen van Creatine Ethyl Ester

 • Het is krachtiger dan andere creatine supplementen.
 • Spiermassa neemt enorm toe.
 • Onthoudingsfases zijn niet nodig.
 • Vanaf de eerste dosering is het effect al te merken.
 • De doseringen zijn lager maar geven meer resultaten.
 • De spiercellen worden direct gepenetreert.
 • Kramp, uitdroging, bloating en laadfases komen niet voor.

Creatine

Creatine wordt in het lichaam zelf al aangemaakt uit animozuren als glycine en arginine. Ook wordt het uit voeding gehaald: vlees en andere dierlijke producten bevatten creatine. Creatine wordt gekoppeld aan phosphocreatine en functioneert als een soort buffer om adenosinetrifosfaat (ATP) aan te maken. Dit ATP is als het ware de energiebron voor spiersamentrekkingen en explosieve energie. Studies hebben uitgewezen dat sporters meer behoefte hebben aan creatine om op hoog niveau te kunnen presteren. Vooral bij explosieve sporten als sprinten en gewichtheffen zijn creatinesupplementen een must.

Als u krachttraining combineert met creatinesupplementen zult u al snel merken dat dit resulteert in grote verbeteringen van spiergroei en kracht. Creatine zorgt namelijk voor een betere eiwitsynthese en een sterkere celvoluminisatie. Deze voluminisatie houdt in dat de cellen meer gevuld worden, waardoor de kracht van de cellen vergroot wordt. Ook zorgt creatine voor een versnelde spiergroei, gaat het spierafbraak tegen en verbetert het de eiwitsynthese.

Omdat creatine zo effectief is als het transportsysteem van het lichaam is het ook veilig voor personen met medische afwijkingen.

Bijwerkingen van normale creatine

Normale creatine werd traditioneel vaak ingenomen met heel veel suiker, dat zou namelijk de opname in de spiercellen bevorderen. Dit was echter geen effectieve manier van het innemen van creatine. Men bedacht de laadfase. Deze laadfase heeft echter veel bijwerkingen; bloating, uitdroging en krampen.

De uitkomst

Creatine Ethyl Ester is hiervoor de perfecte uitkomst. De creatine wordt direcht in de spiercellen gepenetreert waardoor er vele malen meer creatine in de spieren komt. Met dit middel zult u geen bijwerkingen ervaren. Alle voordelen zonder de nadelen!

2 reviews

7/10 sterren
 1. Kenneth op zegt:

  Ik heb dit product nu 3 weken en ik ben toch zo’n 5% in kracht vooruit gegaan. Naast dat merk ik ook dat ik gewoon meer energie heb, gedurende de hele dag. Niet echt een werking van creatine toch?

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering