COACH LOGIN

Micro Creatine - -

6/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 11,50 BESTEL

Axis Labs heeft een zuivere gemicroniseerde creatine ontwikkeld voor jou. Waarin zijn alleen de beste gekozen ingrediënten hebben toegevoed. Zij hebben deze zorgvuldig voor jou uitgezocht, met als garantie die Axis Labs geeft. Deze creatine is uitermate fijn, waardoor je deze beter in je spieren kunnen worden opgenomen. Ja kan gelijk het verschil in kracht en spiergroei merken.

Micronized Creatine

De kwaliteit van deze creatine is uitmuntend, je krijgt hier door merkbaar veel meer: Kracht, spieren, uithoudingsvermogen. Maar je merkt ook dat je het herstel veel sneller gaat. Tevens zie je ook duidelijk dat je veel grotere spieren krijgt.

Door dat deze creatine zo fijn is, fijner dan normaal. Lost het veel gemakkelijk op in water bijvoorbeeld of andere drank.

Micro Creatine is niet duurder dan andere creatine producten, terwijl Micro Creatine wel veel beter is. Waarom zou jij nog voor iets anders kiezen als je ook voor Micro Creatine kan kiezen.

Aanbevolen gebruik van Micro Creatine

Het is aan te raden om eerst een oplaadbare te begaan van 7 dagen hierin neem je 20 gram per dag.

Op trainingsdagen:
5 gram na het opstaan
5 gram vlak voor de workout
5 gram vlak na de workout
5 gram vlak voor de nachtrust

Op rustdagen:
4 keer per dag 5 per keer, op diverse tijdstippen op de dag.

Na deze oplaadbare kun je over op het normale gebruik

Op trainingsdagen:
5 gram na het opstaan
5 gram vlak voor de training

Rustdagen:

5 gram na het opstaan
5 gram vlak voor de nachtrust

Het is aan te bevelen om dit supplement in te nemen met een koolhydraat volle consumptie. Neem bij voorbeeld een dergelijk sportdrank of sap naar keuze.

Niet aan te raden om met een cafeïne bevattende consumptie in te nemen. Overigens is het ook aan te raden vlak na het mengen direct in je op te nemen.

1 reviews

6/10 sterren
 1. Ik geloof toch niet heel erg in het micronized creatine. Zal het echt veel beter opgenomen worden in je lichaam? Heeft iemand hier een onderzoek van?

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering