COACH LOGIN

Afslank Eiwit - -

6/10 sterren
(4) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 34,90 BESTEL

Body en Fitshop belooft met haar Afslank Eiwit een supplement dat kan bijdragen aan het stillen van het hongergevoel en het verhogen van de verbranding met toevoegingen van veel vitaminen en mineralen en L-Carnitine Tartraat. Is dit echt een eiwitshake waarmee je kunt afslanken? We vergelijken het product van Body en Fitshop op basis van samenstelling met de concurrentie.

Afslank Eiwit Review

De Afslank Eiwit heeft een aantal ingredienten waaruit het is samengesteld. De belofte van de werking is: veel extra bouwstoffen, vitamines en mineralen, onderdrukt het hongergevoel doordat het je bloedsuikerspiegel op peil houdt, versterkt je spieren door de hoogwaardige eiwitten en stimuleert de vetverbranding door toegevoegde L-Carnitine. Als we Afslank Eiwit ontleden zien we de volgende ingredienten:

 • Whey eiwitten
 • Micellar Caseine eiwitten
 • L-Carnitine Tartrate
 • Vitamines en mineralen
 • Inulin voedingsvezels

Dit supplement bevat dus zowel whey eiwitten als micellar caseine eiwitten. De verhoudingen zijn helaas niet bekend tussen deze twee. Wel is bekend dat caseine een langzamere afgifte heeft in het lichaam wat weer bevorderlijk kan zijn indien men het lichaam wil voorzien van voldoende bouwstoffen tijdens het slapen. Verder zitten er in de Afslank Eiwit een groot aantal vitaminen en mineralen, zoals Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine C en Vitamine E. Verder bevat Afslank Eiwit de toevoeging L-Carnitine Tartraat wat kan bijdragen aan herstel en vermindering van spierpijn na krachttraining. Er zijn diverse onderzoeken uitgevoerd naar L-Carnitine Tartraat waaruit niet altijd een positieve werking bleek.

Afslank Eiwit vergelijking

We zetten voor het gemak de afslank eiwit qua voedingswaardes af tegen de bestseller van Body en Fitshop: de Whey Perfection. Naast de Whey Perfection kiezen we ervoor om Afslank Eiwit te vergelijken met een duurder Isolaat, namelijk Syntha 6 Isolate van BSN.

Als we naar deze vergelijking kijken zien we dat de Afslank Eiwit het er niet slecht vanaf brengt. De voedingswaardes zijn beter dan de veel duurdere Syntha 6 Isolate van BSN. De hoeveelheid proteine ligt hoger en de hoevelheid koolhydraten lager. Helaas ligt de hoeveelheid vet wel hoger in de Afslank Eiwit, waardoor het aantal kcal per 100 gram hoger ligt dan het BSN product. Niet echt ideaal wanneer je wilt afvallen. Daarnaast valt op dat het verschil met de Whey Perfection erg klein is. Dit kan betekenen dat beide supplementen grotendeels vergelijkbaar zijn qua samenstelling. Afslank Eiwit heeft wel een lagere hoeveelheid kcal dan de Whey Perfection, maar het verschil per 100 gram is erg klein.

Afslank Eiwit vergelijking

Dit maakt de vraag rondom de benaming van het merk wel omstreden. Is Afslank Eiwit een supplement waarmee je kunt afvallen? Body en Fitshop adviseert om het supplement te nemen in plaats van een maaltijd. Wij adviseren supplementen nooit te nemen als vervanging van maaltijden, omdat een supplement (de naam zegt het al) ter toevoeging zijn. Nooit ter vervanging. Gezondheid zit niet in een potje. Daarnaast kan een overschot aan calorieen, dus ook een overschot aan Afslank Eiwit, een toename in lichaamsgewicht veroorzaken.

Afslank Eiwit smaken

 • Vanilla Milkshake
 • Banana Milkshake
 • Strawberry Milkshake
 • Chocolate Milkshake
 • Cookies en Cream
 • Berry Blast
 • Chocolate Coconut Bounty
 • Granny’s Apple Pie
 • Stracciatella
 • White Chocolate
 • Frozen Cappuccino
 • Coconut Ice Cream
 • Hazelnoot Nutella
 • Chocolade Caramel

Voordelen Afslank Eiwit

+ Breed samengesteld
+ Lage calorieen per 100 gram
+ Goed geprijsd

Nadelen Afslank Eiwit

– Misleidende naam
– Er zijn betere supplementen voor afslank doeleinden

Wat vind jij van Afslank Eiwit van Body en Fitshop? Laat het hieronder weten met jouw review:

4 reviews

6/10 sterren
 1. Elza Haalboom op zegt:

  Ingezonden via Facebook: Ik heb die een tijdje gehad, maar echt alle smaken waren vies! De verschillen met whey zijn heel klein en bovendien is whey er in meer smaken die ook nog lekkerder zijn.. Toen was de keuze snel gemaakt!

  Van de afslank eiwit had ik bijna alle smaken omdat ik zo’n variety pack had gekocht. Echt geen van allen was lekker, ze hadden allemaal een rare nasmaak. Voor whey ga ik liever voor cherry summerfruit milkshake of watermelon milkshake…

  5/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Lekkere shake en ik voel wel effect! Ik ga maar eens meer smaken proberen!

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. Denise op zegt:

  Nadat ik een paar shakes had geprobeerd van de kruidvat werd ik in de sportschool gewezen op het afslank eiwit van Body & Fit. Qua smaak velen malen beter dan de shakes die ik eerst gebruikte.

  Het is wel jammer dat ik destijds een grote pot heb gekocht, want wat kunnen afwisselen met de smaak zou lekker zijn. Tegenwoordig hebben ze ook 750 gram verpakkingen, dit biedt al meer mogelijkheden.

  Kortweg; erg tevreden, lekkere smaken en een goede prijs.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 4. Kimberly op zegt:

  Ik ben er pas net mee begonnen, maar ik vind de smaak echt heel vies. En het vult zeker niet! Aan te raden is er nog wat naast te nemen. Stuk fruit of dergelijke.

  5/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering