COACH LOGIN

Alpha Muscle - - Testosteron booster

7/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
190 €24,90 Bestellen

Alpha Muscle helpt u om de grootste van de sportschool te worden! Gebruik dit supplement voor enorme, keiharde spiermassa!

Alpha Muscle

Het enige doel van Alpha Muscle is massieve spiermassa creëren. Dit middel bestaat uit de beste ingrediënten die u helpen om een krachtig lichaam te kweken.

Ingrediënten Alpha Muscle

Testofen™

Dit middel verhoogt het vrije testosteron in uw lichaam met wel 98%. Dit geeft een enorme boost aan spiermassa en de groei daarvan. In het lichaam is het meeste testosteron verbonden aan een eiwit genaamd SHBG. De testesteron die verbonden is aan SHBG is niet effectief bruikbaar voor de groei van spiermassa. Testofen™ maakt de testesteron los van SHBG en zorgt voor een snellere groei van spiermassa, een groter libido en meer lichaamsenergie.

Hesperdine

Zorgt voor de vorming van nieuw spierweefsel. Dit middel komt in citrusachtigen voor en is een plantaardige verbinding. Het is niet alleen nuttig voor nieuw spierweefsel, maar ook voor het herstel van spierweefsel. Het dwingt de stamcellen van een lichaam om zich te ontwikkelen tot spiercellen. De ideale dosis van Hesperdine is 360mg en dit is dan ook precies de hoeveelheid die Alpha Muscle bevat.

Vitamine D3

Deze vitamine is essentieel voor een goede gezondheid. Het helpt weerstand op te bouwen, is goed voor het zenuwstelsel en ondersteunt een goede bloeddruk. Ook voor het functioneren van de spieren is vitamine D3 heel belangrijk.

D-Aspartic Acid

Dit middel geeft een enorme boost aan het lichaamseigen testosteron. Uw testosteron kan met wel 42% stijgen in maar 12 dagen tijd. Het is het enige veilige en natuurlijke middel dat testosteron met zo’n hoog gehalte kan laten stijgen. Ook is dit middel in staat om cholesterol om te zetten in testosteron, zorgt het versnelde toename van spiermassa en een vergrote libido.

Diindolylmethane

Een middel dat ook veel in broccoli en spruitjes voorkomt. Het verzorgt een sterk anit-oestrogeen effect, onmisbaar voor bodybuilders. Diindolylmethane voorkomt de omzetting van testosteron naar oestrogeen, waardoor er meer testosteron overblijft voor de opbouw van spieren.

Epimedium Sagittatum (Icariin)

Stimuleert de aanmaak van testosteron. Wanneer u een zware training achter de rug heeft, beperkt Epimedium de hoeveelheid cortisol in uw lichaam. Dit zorgt voor een sneller herstel van de spieren na training. De aanwezige Icariin geeft een extra pomp aan zowel uw training als uw erecties! Een essentieel ingrediënt voor bodybuilders!

MACA

Is een adaptogeen. Het is een natuurlijk middel dat de productie van hormonen stimuleert. Dit betekent dat het een anabool effect heeft en dat het de libido verhoogt. Ook zorgt MACA voor een gezond en stabiel zenuw- en spierstelsel.

LJ100®

Geeft een enorme boost aan het libido. Het is een natuurlijk kruidenextract dat de mannelijke prestaties ondersteunt. Het werkt vele malen beter dan Tongkat Ali. Het verhoogt het libido, zorgt voor een toename van vrij testosteron en verlaagt het lichaamsvet.

Magnesium Citraat

Zorgt voor de toename van direct beschikbare spierenergie (ATP), en voor de productie van beschermende enzymen. Ook helpt dit middel de testosteronspiegel hoog te houden.

Zink

Wordt gebruikt om hormonen aan te maken of vetten en koolhydraten om te zetten in energie.

Aanbevolen Gebruik

 • Neem 1 schep en mix dat per dosering met water of een andere drank.
 • Neem 1 dosering ’s ochtends, en een voor het slapen gaan.

1 reviews

7/10 sterren
 1. Jonathan op zegt:

  Veel testosteron boosters gebruikt, voornamelijk van Revolutions. Je kent ze wel, de testostings enzovoort.

  Werking was altijd 0

  Aanbieding Alpha Muscle via Body en Fit gekocht. Ik moet zeggen dat ik hier echt een heel stuk sterker van werd. Alerter, scherper en stukken sterker.

  Voor mij echt wel de moeite om dit vaker te gebruiken

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering