COACH LOGIN

BCAA, Glutamine en Leucine - - BCAA

190 €24,50 Bestellen

Body en Fitshop biedt de unieke recovery combinatie aan in de vorm van BCAA, Glutamine en Leucine wat kan bijdragen aan spiergroei, herstel en voorkoming van eiwitafbraak.

Body en Fitshop zorgt nu voor een perfecte combinatie voor je spieren. Voor hun herstel, groei en vermindering van het eiwitafbraak hebben ze een pot samengesteld van BCAA, Glutamine en Leucine.

BCAA, Glutamine en Leucine

Deze drie ingredienten van de samenstelling zijn essentieel voor serieuze sporters die na een harde workout goed willen herstellen.  In de hele pot zitten zo’n  107 doseringen en in elke dosering zit ngeveer 3500mg aan BCAA en 2250mg aan Leucine.

BCAA

BCAA staat voor branched chain amino acids, deze zijn belangrijk in je lichaam voor het onderhoud van je spierweefsel. Als ze goed worden onderhandeld door BCAA kunnen ze ook beter groeien, je hebt er veel voordeel aan want elke training zal je meer bereiken door minder afbraak en beter herstel na deze training. BCAA kan dus niet in je dagelijkse routine ontbreken!

Glutamine

Glutamine, zorgt op haar beurt voor de synthese van eiwitten waardoor je meer energie en glycogeen toevoer hebt naar je cellen. Zo kan je beter herstellen want de juiste stoffen komen sneller en meer op de goede plek. Zo wordt onder andere over-training tegen gegaan.

Leucine

Als laatst hebben we Leucine, een aminozuur en niet zomaar één. Eigen de belangrijkste als het gaat om groei van je spierweefsel en groei in kracht. Wanneer er meer Leucine in je lichaam komt, reageert je lichaam hierop door meer spierweefsel op te bouwen.

Aanbevolen gebruik

Neem deze combinatie voor en na je training, doe dit alleen op dagen dat je traint. Een dosis wordt aanbevolen met 250 mililiter water.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering