Coach Login

Beta Alanine Pure - - Beta Alanine

Body & Fit € 7,50 BESTEL

De Beta Alanine Pure van Body en Fitshop staat garant voor meer kracht en uithoudingsvermogen van je spieren om op die manier spiergroei te realiseren. Met beta alanine Pure kun je meer herhalingen uitvoeren en heb je meer kracht. Zo is bekend dat Beta Alanine kan leiden tot minder vermoeidheid, meer spierkracht waardoor je zwaarder kunt trainen, minder opbouw van melkzuur en sneller herstel tussen de sets. Dit maakt dit supplement perfect voor bodybuilders en duursporters.

Werking Beta Alanine Pure

Want vaak merk je tijdens de training, of het nu cardiotraining of krachttraining is dat je spieren vermoeid raken en dat je minder kracht hebt. Dat is het punt waarop je spieren volraken met melkzuur en je lichaam dit niet verder kan afvoeren. De beta alanine zorgt ervoor dat je geen beperking krijgt door de ophoping van het melkzuur en dat je door kunt gaan met trainen en presteren. Dus meer stroom van energie en kracht, en dus meer reps, spiergroei en een intensieve pomp.

Dosering

Gebruik 1 maatschep in combinatie met 250 mililiter water of vruchtensap. Op trainingsdagen neem je 1 maatschep in de ochtend en 1 maatschap een half uur voordat je gaat trainen.

Op niet trainingsdagen neem je alleen 1 maatschep in de ochtend.

Het is normaal dat je na 20 tot 30 minuten na het innemen een tintelend gevoel kunt krijgen. Dit is normaal en dit went en zal na een paar weken verdwijnen.

Samenstelling

Elke dosering bevat 2500 mg Beta Alanine en met de verpakking kun je 120 doseringen voldoen.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering