COACH LOGIN

In Cocktail vindt je alleen de beste ingrediënten van top kwaliteit! Hoogwaardige eiwitten voor spiermassa. 26 gram eitwitten per shake uit Whey en Micellar Casein om je spieren goed te laten groeien. Whey Proteine en Micellar Caseine zijn samen de best mogelijke combinatie van eiwitten voor je spieren. Whey Proteine werkt snel, dus zorgt gelijk voor spiergroei. Daarnaast komt Miceller Casein er nog bij wat zorgt voor het best bedenkelijk eiwit. Micellar Casein is een eiwitbron Whey Porteine heel goed aanvult. Het voedt je spieren met aminozuren wat bevordelijk is voor de spiergroei en spierbescherming.

Samenstelling Cocktail

Whey Proteine Whey Proteine van Whey is de beste en meest zuiveren Whey Proteine, ook nog Europa’s beste Whey producent. Whey Proteine is voor je spieren en lichaam het beste middel. Het is goed opneembaar en erg zuiver, wat je merkt in je spieren.

Micellar Casein – Micellar Casein is van een Nieuw Zeelandse leverancier; genaamd Fonterra. Dit is een zuivere eiwitbron die niet snel afbreekt en de werking van Whey Proteine bevorderd en helpt waar nodig. Het is allerberste vorm van time release eiwitten. Het zorgt voor zeven uur durende afgifte van aminozuren aan je spieren. Wat spierafbraak voorkomt en spieren lange tijd opbouwd.

Special Carb Mix- dit is toch dé mix om alles uit je spieren te halen en voor een optimale spiergroei. In Cocktail zit een mix van maltodextrine, Brown Rice Powder, dextrose en Palatinose. De koolhydraten die in Cocktail zitten worden op een betere manier opgenomen en daardoor zorgen ze voor meer en langere energie in je spieren. Je lichaam maakt maximaal gebruik van de mix Special Carb.

Creapure Creatine – ook wel de beste creatine die je kan hebben voor spiermassa en spierkracht. AlzChem Trostberg GmbH maakt deze creatine, dit bedrijft garandeerd dat dit de meest zuivere Creatine is van de wereld. Elke batch wordt hierop getest. De resultaten zullen verbeteren; meer spierlkracht, sneller herstel en meer spierweefsel. De 100 % gegarandeerde kwaliteit valt goed te merken.

Glutamine – dit zorgt ervoor dat vaak spierpijn wordt voorkomen en zorgt voor spierbouw. L-Glutamine bevordert de glycogeenopslag, energietoever, eiwitsynthese, laat herstelfase minder lang duren en overtrainins- vermoeidheidverschijnselen zijn vaak verledentijd.

BCAA’s – deze aminozuren zijn prestatiebevorderend en zorgen voor spieropbouwende voordelen. Dit is voor de atleten die zwaarder willen trainen, maar zonder zoveel spierafbraak en herstel wordt ook beter na elke training. Elke dag weer het maximale uit je lichaam halen.

Leucine – een andere naam voor Leucine is niet voor niets de “groeischakelaar”, zonder Leucine zorgt het lichaam nauwlijks voor spieropbouw en bescherming tegen spierafbraak. Zonder Leucine trainen kan daarom als nutteloos gezien worden.

L-Arginine –  dit is een aminozuur dat het meest stikstof heeft van alle aminozuren. Stikstof is voor elke levend wezen of plant essentieel, het zorgt namelijk voor alle stofwisselingsprocessen. Als je deze supplemeneten neemt, krijgt je een toename van stikstofmonoxidespiegel in je bloed. Dit resulteert in positieve effecten voor de sporters die gaan voor prestatie, uithoudingsvermogen, pomp en herstel. Argine zorgt ook voor een verbeterde afbraak van vet. Dit alles zorgt ervoor dat dit goed in smaak valt bij sporters.

L-Carnitine –  een supplement voor maximale vetverbranding en betere prestaties. Het is geschikt voor alle atleten die op een natuurlijke wijze, niet met een dieet, maar op een normale manier hun vet willen verminderen. Suppletie met l-Carnitine bij krachttraining werkt erg goed, omdat het zorgt voor maximale vetverbranding, maar ook meer energie en uithoudingsvermogen. Die geldt ook bij conditie training, omdat overal in je lichaam vet zit en dit wordt gebruik als energiebron.

Taurine – taurine kan vermoeidheid tussen de oren maar ook lichamelijke vermoeidheid voorkomen. Het helpt bij het omzetten van glycogeen in glucose. Voor spieren en hersenen is de meest belangrijkste brandstof glucose. Taurine helpt daarnaast ook op een sterke manier de afbraak van melkzuur in je spieren. Melkzuur is een afvalproduct die komt door werken met je spieren, wat langzaam ophoopt en op een geven moment vermoeidheid veroorzaakt. Je uithoudingsvermogen wordt groter omdat Taurine ervoor zorgt dat je spieren niet zo snel verzuren.

Omega 369 – Omgea’s zijn essentieel voor onze gezondheid, ze hebben hier veel voordelen in. Al van jongs af aan is dit belangrijk voor onze gezondheid. Gebruik van Omega’s onder sporters om tot beter prestaties te komen neemt toe. Omega’s zijn erg belangrijk voor het goed werken van ons lichaam, dit komt omdat ze zorgen voor het volgende; werking van hormongen, afgifte van groeihormoon, werking van eiwitten en andere stoffen die voor energie zorgen. Hierdoor groeien je spieren sneller, wordt de stofwisseling beter uitgevoerd en word je uithoudingsvermogen groter.

Vitamine B6 –  Vitamine B6 heeft in je lichaam de meeste werkingen in je lichaam van alle vitamines, het is een essentieel  vitamine voor atleten, mensen die meer eiwitten eten dan normaal, zoals sporters. Hun lichaam heeft meer behoefte aan vitamine B6. Vitamine B6 heeft een belangrijke rol in de stofwisseling van aminozuren en vetzuren, bij de opslag van glucose in glycogeen, bij de vorming van rode bloedkleursotffen en om de functie van het zenuwstelsel en het afweersysteem optimaal te laten functioneren.

Vitamine B12 –  deze vitamine zorgt voor een betere energiestofwisseling en voor meer natuurlijk energie in het lichaam. Het helpt ook bij het een beter geheugen, concentratie vermogen en ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes.

Calcium, Magnesium en Zinc –  het tweede stofje; magnesium helpt bij een goede werking vna het zenuwstelsel en het ontspannen van spieren, het zorgt voor extra energie wanner het lichaam vermoeid raakt en het is goed voor je gevoel tussen je oren. Magnesium zorgt niet alleen voor  dit, het heeft een prominente rol bij het vormen van energie uit voeding en proteïne-sunthese. Bij eiwitrijke dieetkuren, alcoholgebruik en sportbeoefening kan Mangnesium hier bijvoorbeeld veel ondersteuning bieden. Calcium zorgt op zijn beurt voor de spieren, dat deze goed werken. Maar zorgt er ook voor dat zij zenuwprikkels goed doorgeven en sterke botten en tanden verzorgen.

MCT Oil –  dit is een goed product voor atleten die willen pieken, bodybuilders die meer spieren willen en mensen die willen afvallen. Daarbij komt ook nog eens bij, dat het gezond is. Het geeft je spieren veel energie in de vrm van medium chain triglyceriden, zonder dat er vet wordt opgeslagen. Het beschermt je spieren, stimuleert maximale vetverbranding en helpt je optimaal presteren.

Superenzymes – een bijzondere blend van enzymen, deze is zo geformuleerd om de biologische opname van eiwitten te verbeteren. Deze bijzondere enzymen zorgen voor een betere vertering en splitsing van eiwitten in bruikbare aminozuren voor meer spieren.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering