COACH LOGIN

Crazy Pre-Workout - - Pre workout

7/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
190 €12,90 Bestellen

Na de eigen STRONG Pre-Workout van Body en Fitshop, introduceert de grootste supplementen leverancier van Nederland een nieuwe Pre-Workout, genaamd: Crazy. Crazy is qua samenstelling kwalitatief anders dan zijn voorganger en biedt voor de veeleisende sporter een uitgebreide pallet aan ingredienten. Zo is bevat het de Creapure Creatine en nog veel meer. Wij hebben dit supplement een periode mogen testen en lees hieronder onze bevindingen.

Kenmerken

Volgens Body en Fitshop komt hun nieuwe pre-workout met een aantal kenmerken en eigenschappen. Zo werkt het supplement binnen een kwartiertje en zorgt het voor meer energie en een grotere pomp. Daarnaast helpt het volgens B&F bij het verbranden van vet en vergroot het je uithoudingsvermogen. Interessant om te melden is dat er geen aspartaam terug te vinden is in dit supplement.

Ingredienten

Zoals we in de opening van deze review al beschreven heeft Body en Fit goed uitgepakt voor de samenstelling van deze pre-workout. Zo vinden we terug:

L-Taurine
Creapure Creatine
L-Arganine AKG
Beta Alanine
Citrulline Malaat
Caffeine Anhydrous

Volgens ons een goed en breed samengestelde pre-workout qua ingredienten. Meer heb je niet nodig, uiteraard is veel afhankelijk van de hoeveelheid van alle ingredienten. De ervaringen met Creapure Creatine zijn gewoonweg goed. Deze hebben wij eerder al eens gereviewed en voor ons is dit de beste creatine monohydraat op dit moment. Andere vormen van micronized creatine zijn in onze ogen niet heel veel beter. De Beta Alanine in combinatie met de caffeine anhydrous dienen te zorgen voor de energie verhoging, waar de L-Arganine de pomp voor zijn rekening neemt.

Onze ervaringen met Crazy Pre Workout

We zijn over een periode van 5 weken aan de slag gegaan met dit suppelement. Wat ons als eerste opviel was de smaak. Veel pre-workouts hebben niet een erg goede smaak, zoals Jack3d en Crack. Uiteraard drink je een pre-workout niet voor de smaak, maar wij waren positief verrast over de smaak van Crazy. Wat wij verder merkten is de energie die je krijgt na inname. Zeker binnen 30 minuten voelden we tintelingen (door de Beta Alanine) en hadden we meer energie om te trainen. Dit vertaalde zich in de gym door een goede flow tijdens de trainingen. Erg veel gewicht pakten we niet, zeker niet in de eerste weken, maar na een periode van 2 a 3 weken waren we toch zo’n 5 – 10% vooruit gegaan in trainingsgewicht. Wat ons verder opviel was dat we qua gewicht ook aankwamen. Iets wat gepaard gaat met creatine inname. Erg goede eigenschappen, en ingredienten voor een zeer scherpe prijs.

Voordelen
+ Werkt zeer snel
+ Goed samengestelde ingredienten
+ Smaak is erg goed
+ Prijs

Nadelen
– Iets milder dan andere pre-workouts

1 reviews

7/10 sterren
 1. Prima pre-workout voor mij, je merkt dat je lekkerder en gefocust traint! Dit is mijn eerste pre-workout dus kan het moeilijk vergelijken maar ik train er lekker op 🙂 Smaak is ook prima en een hele schappelijke prijs.

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering