COACH LOGIN

Isolaat Perfection - - Whey isolaat

5/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
190 €16,50 Bestellen

Isolaat Perfection van Body en Fitshop. Een Whey Isolaat dat een hoge hoeveelheid eiwit gehalte heeft. Met minder koolhydraten en vetten, hieronder lees je de review van Isolaat Perfection van Body en Fitshop.

Isolaat Perfection Smaak

Als eerst konden we kiezen tussen smaken, hierin heb je al gelijk een grote keuze. Isolaat  Perfection is te verkrijgen in 12 verschillende smaken. Wij hebben de smaken vanille, chocola en aarbeid getest. Hiervan waren onze mening eigenlijk allemaal positief. De andere negen smaken hebben wij laten liggen, maar wanneer jij er iets over weet, schroom je niet om hieronder je eigen mening te delen!

De mengbaarheid beviel goed, je hoeft geen blender of iets te gebruiken een gewone shakebare is genoeg.

Isolaat Perfection werking

De werkingvan Isolaat Perfection, hierin kijken we bijvoorbeedl naar de hoeveelheid eiwit en nog meer aspecten. We zetten dit product samen met het broertje Whey Perfection tegenover het wel bekende Gold Standard. Daarnaast kan je aan de hoeveelheiden koolhydraten en vetten zien dat ze erg laag zijn. Dit is perfect voor mensen die opzoek zijn naar de echte pure vorm van eiwit.

Vergelijking Isolaat Perfection

Wanneer je lactose intollerant bent is Isolaat PErfection waarschijnlijk echt iets voor jou! Dit omdat je te maken hebt met een erg zuivere vorm van eiwit en door het zuiveringsproces er minder lactose is dan een concentraat. Wanneer je darmen niet goed tegen melkproducten kunnen en daar dus gevoelig voor zijn, lijkt naar onze mening isolaat Perfection een goed product voor je.

Isolaat Perfection voordelen

+Realtief grote hoeveelheid proteine per 100 gram
+ Weinig koolhydraten en vetten
+ Geschikt voor mensen met lactose intolerantie
+ De smaken vanille, aardbei en chocola zijn ons erg goed bevallen

Isolaat Perfection nadelen

– Duurder dan concentraat vanwege zuiveringsproces

2 reviews

5/10 sterren
 1. Als bodybuilder wil je alleen het beste. Met ruim 90 gram eiwit per 100 gram kun je geen betere isolaat supplement vinden dan deze. En erg betaalbaar ook

  9/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering