COACH LOGIN

Mass Perfection - - Weight Gainer

190 €21,90 Bestellen

Mass Perfection is een weight gainer. Het is een compleet ander product dan de de doorgaande weight gainers. Dit product is geen veredelde suikerbommen zoals weight gainers vaak voorkomen. Mass Perfection is een perfect supplement dat je spieren bomvol waardevolle voedingstoffen pompt. Het is ‘Super Food’ voor je spieren. Elke shake zal bijdragen aan de groei van uw spiermassa.

Mass Perfection is een product dat compleet gericht is op de toename van spieren en gewicht. Het bevat geen suikers en zit boordevol voedingstoffen die belangrijk zijn voor de spiergroei. Het is het beste weight gainer product dat beschikbaar is; ongeëvenaard door andere producten op de markt.

De kenmerken

–          Enorme toename van spiermassa.

–          Een product van hoge kwaliteit.

–          Elke shake draagt bij!

–          Bevat de beste eiwitten en animozuren.

–          Alleen koolhydraten van de hoogste rang.

–          Zit onwijs vol met vitamines en bouwstoffen.

–          Bevat bijna geen suikers.

De ingrediënten

4 koolhydraten van zeer hoge kwaliteit:

Ultra Fine Scottish Oats – zijn natuurlijke koolhydraten. Deze zijn uiterst complex en hoogwaardig. Complexe koolhydraten zijn een must voor sporters. Ze zijn een belangrijke energiebron en worden gelijkmatig over het lichaam opgenomen. Ze leveren veel energie aan de spieren en het lichaam in het algemeen. Deze Ultra Fine Scottish Oats zijn zeer effectief en zitten boordevol mineralen en vitamines. Deze koolhydraten maken het voor het lichaam gemakkelijker spieren op te bouwen en leveren veel energie. Energie die optimaal gebruikt wordt door het lichaam.

100% Natural Brown Rice – zijn tevens complexe koolhydraten. Natuurlijk aanwezig in zilvervliesrijst, en een grote bron voor energie en bouwstoffen. Spieren zullen hiervan smullen. Deze koolhydraten bevatten geen enkele suikers en zijn compleet puur. Geeft je spieren langdurige energie en is rijk aan voedingsvezels. Ook bevat het verscheidene mineralen, vitaminen en ijzers. Het heeft een lage glycemische index, wat betekent dat de energie vrij geleidelijk wordt afgegeven. Dit zorgt voor een langdurige energie, waarmee hard getraind kan worden. Ook blijft er meer energie over om spiermassa op te bouwe.

Palatinose – is een uniek koolhydraat dat veel gebruikt wordt door bodybuilders. Het zorgt voor een hoog prestatievermogen en ook bevordert ook de spiergroei. Spieren kunnen met behulp van Palatinose veel langer brandstof gebruiken. Palatinose zorgt voor een optimale levering van energie aan de spieren. De voorraden energie in de spieren worden continue bijgevuld.

Remylive Ricebran – is het waardevolste deel van rijst. Voedseldeskundigen noemen dit middel vaak super- of wondervoedsel. Het is een van de beste koolhydraatbronnen beschikbaar. Ook bevat het aminozuren voor de spieropbouw. De vezels beschikbaar in Remylive Ricebran worden gebruikt voor het verbeteren en versterken van de bloedsomloop en spijsvertering. Tevens bevat Remylive Ricebran vitamines en mineralen, die essentieel zijn voor de groei en het herstel van cellen. Tenslotte bevat de Ricebran ook antioxidanten die zeer gezond zijn.

De beste eiwitten en aminozuren:

Whey Proteine Isolaat – is de Whey Proteine die het hoogste eiwitgehalte bevat. Het bevat geen enkel vet en lactose. Het is snel opneembaar in het lichaam. Dit eiwit wordt gezien als het beste eiwit dat er beschikbaar is.

Whey Proteine Concentraat – is de meest gebruikte eiwitbron in de sportwereld. Dit is natuurlijk niet voor niets. Het is snel opneembaar in het lichaam en valt makkelijke te verteren. Het is de perfecte keuze voor de bodybuilder, de snelle opneembaarheid is namelijk ontzettend belangrijk.

Micellar Caseine – is de beste vorm van time-release eiwitten. Het weet de afgifte van aminozuren aan de spieren voor wel zeven uur lang te regelen. Dit voorkomt spierafbraak en helpt de spiergroei.

Aanbevolen gebruik

Meng 2 scheppen (60 gram) met ongeveer 300ml water of melk. Neem 2 tot 3 shakes per dag als aanvulling op je voeding.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering