COACH LOGIN

Monster Caps - -

190 €19,90 Bestellen

Monster caps zorgt ervoor dat je de benodigde ingrediënten binnen krijgt op jouw spiermassa opbouw te maximaliseren. Monster caps zijn verpakt in handige caps die je gemakkelijk in kunt nemen. Monster caps is verantwoordelijk voor een immense pomp, toename qua uithoudingsvermogen en een hele hoge toename in kracht. Daar bij komt ook nog eens bij dat de tabletten geen ongewilde effecten mee brengt of dat er onnatuurlijke ingrediënten inzitten.

Kenmerken 

  • Keiharde pomp
  • Merkbaar veel meer kracht
  • Zorgt voor een optimale eiwitopname
  • Volle spieren voor een lange tijd
  • Vanaf inname gelijk krachtigere spieren
  • Optimaliseert de spieropbouw

Ingredienten van Monster Caps

Agmatine sulfaat

Voor extra spiermassa en een krachtige pomp. Tevens stimuleert het onder andere de aanmaak vanNitrix Ocide, Growth Hormone, LH en IGF-1. Tevens zul je hierdoor ook wat extra vetverliezen.

Arginine Nitrate

Arginine Nitraat is de beste aminozuur op de markt. Vergeleken met normale arginine is het veel beter. Naast een goede werking op je pomp, spieropbouw en herstel. Geeft het ook een boost aan je algemene vetverlies.

Citrulline Malaat

De alleskunner aminozuur, geeft je extra uithoudingsvermogen. Zorgt dat de verzuring pas veel later optreedt. Ontwikkeld een uitstekende pomp, stimuleert de bloedsomloop(om bouwstoffen beter vervoeren naar je spieren) en zorgt voor een maximaal herstel voor meer spiermassa.

Beet Root

Zeer belangrijke en goede ingrediënten voor keiharde spierpomps en spieropbouw. Deze natuurlijke nitraten kunnen gelijk worden omgezet in NO.

Vinitrox

Een pas bekend ingrediënt wat een goede entree heeft gemaakt op de bodybuilders markt. Het stimuleert het proces van de aanmaak van NO. Laat je resultaten verhogen in elke vorm. Stelt vermoeidheid uit en stelt de periode dat je optimaal kunt presteren uit. Waardoor je langer op je piek zit en dus veel meer en betere resultaten kan halen.

Creatine HCL

Wordt voor een volle 100% opgenomen in je spierweefsel, heeft tevens een veel betere werking dan normale creatine. De opname gaat ook veel sneller, bij Creatine HCL is dat al ongeveer rondom een kwartier opgenomen in je lichaam. Zorgt voor een versterking van je spieren en vergroting hiervan.

Astragin

Een geniaal stukje extract waarover we het hier hebben. Zorgt ervoor dat de opname van bijna alle aminozuren, proteïne en vitaminen wordt geoptimaliseerd. Het unieke aan Astragin™ is dat het er niet alleen zorgt om de ingrediënten in Monster Caps een optimale werking te geven. Maar ook alle andere bouwstoffen die opneemt in je lichaam.

Aanbevolen gebruik van Monster Caps

Per serving 4 tabletten innemen met ongeveer 250 ml water. Neem 1 serving een uur tot anderhalf uur voor je training. Op dosering is het aan te bevelen om het bij het ontbijt in te nemen.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering