COACH LOGIN

Nr.1 - -

6/10 sterren
(4) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 27,50 BESTEL

Body en Fitshop heeft met NR.1 een supplement in de markt gezet voor de echte bodybuilder. Met NR.1 willen ze een totaaloplossing bieden voor sporters die het maximale van hun lichaam vragen. De belofte is meer droge spiermassa, een grotere pomp en sterk verbeterde prestaties. De ingredienten zijn zo uiteenlopend waardoor wij ons genoodzaakt voelden om hier eens dieper in te duiken.

Eigenschappen van NR.1

Voordat we in de eigenschappen en ingredienten duiken nog even een opsomming van de beloofde werking: Body en Fit positioneert NR.1 dus volledig als bodybuilding supplement. Dit is niet een product dat bedoeld is voor sporters die recreatief aan fitness doen. Want de doelstelling is keiharde spiermassa. Het supplement belooft direct te werken dus een oplaadfase is niet nodig. Daarbij geeft Body en Fit aan dat 1 dosis per dag voldoende is. Naast grotere spieren zal het product ook meer energie leveren en helpt het bij de vetverbranding. Klinkt allemaal erg veelbelovend. Als je vervolgens kijkt naar de ingredienten dan is deze zeer breed en bijna eindeloos. Want NR1 van Body en Fitshop bestaat uit maar liefste de volgende lijst van ingredienten:

Karbolyn
Waxy Maize Starch
Palatinose
Agmatine
N-Carbamylglutamate
Arginine Nitrate
Creatinol-O-Phosphate
Arginine AKG
Creapure® Creatine
Beta Alanine
L-Carnitine Tartrate
HICA
BCAA
Glutamine
Alpha Lipoic Acid
Fenugreek
Astragalus
OPC
Glucuronolactone
Taurine
Tyrosine
Diverse Vitamines

De verschillende ingredienten hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen, gericht op groei, energie of herstel. Zo vind je de BCAA en Glutamine terug in NR1, speciaal gericht voor een optimaal herstel. De creatine, arganine en beta alanine zorgen weer voor meer spiergroei en een betere pomp.

Aanbevolen gebruik

Het aanbevolen gebruik van NR.1 is zoals gezegd dagelijks. De dagen dat je niet traint neem je het in de ochtend of in de avond en op de dagen dat je wel traint neem je het voor of direct na je training. Een bestandsdeel dat je niet terug ziet in dit supplement is proteine. Daarom adviseert Body en Fit om dit product te combineren met hun eigen Whey Perfection

4 reviews

6/10 sterren
 1. Matthew op zegt:

  Ik dacht dat Nr.1 niet zou werken , maar na het testen waren de resultaten echt bijzonder goed. Ik ga vaker voor Nr.1

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Boris Pouwels op zegt:

  De smaak vond ik erg tegenvallen jammer genoeg.. echter ben ik wel te spreken over de werking! ik neem het 15min voor de training en voel het verschil zeker! kan langer door trainen en gewichten kan ik zwaarder pakken.

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering