COACH LOGIN

Omega 369 - -

Body & Fit € 9,90 BESTEL

Geef je lichaam dat essentiele wat je nodig hebt! Voor een fanatieke sporter zoals jij is het belangrijk dat te geven wat je lichaam extra nodig hebt. Geef je lichaam elke dag die gezondheid boost zoals Omega 369. Deze bevat de belangrijke vetzuren en andere ingredienten die jou dieet compleet maken.

Kenmerken van Omega 369 van bodyenfitshop

-Flexibelere spieren en gewrichten
-Toevoeging aan algemene gezondheid
-Verbeterde regulatie van je hormonen
-Verbeterde glucosestofwisseling en vetverbranding
-Heeft een positieve werking op je geest
-Opbouwende hulp aan het opbouwen van je spieren
-Positieve werking op je geheugen en concentratie
-Verbetering voor je hart en bloedvaten

Essentiëel?
In het woordenboek staat het beschreven als iets wat onmisbaar is. Deze vetzuren zijn dus onmisbaar voor je lichaam. Echter krijgen heel veel mensen hier niet of niet voldoende van binnen!

Omega 369 bevat het totale plaatje aan essentiële vetzuren:

Visolie daar zitten de volgende vetzuren in: EPA en DHA. Deze belangrijke vetzuren vind je ook terug in vis. Tevens bevat Omega 3 lijnzaadolie. Dus wil je soepelere gewichten en een verbetering in je cholesterol? En ook nog eens betere hart en vaten? Neem dan elke dag de dosering van 2 tabletjes. En merk zelf het verschil.

De vetten die je terug vindt in Borage-, zonnebloem- en teunisbloem- olie vindt je ook terug in Omega 369. Omega 6 bevat deze 3 soorten olie. Deze helpt bij het onder controle houden van je hormonen en verzorgd je huid.

Dan zijn we aangekomen bij Omega 9 de laatste in de rij. Deze vind je bijvoorbeeld veel terug in olijfolie, naast dat olijfolie een echte lekkere smaakmaker is. Is het door de Omega 9 die het bevat ook onzettend goed voor je cholesterolgehalte.

Samenstelling per serving van 2 tabletjes
Omega 369 1050mg
Visolie (omega 3) 350 mg
(18% EPA, 12% DHA)
Teunisbloemolie 350 mg
Lijnzaadolie 350mg

Aanbevolen gebruik van omega 369

Probeer 1 á 2 keer per dag 2 tabletjes in te nemen, probeer dit te verspreiden over de dag. Ook is het aanbevolen deze genoemde hoeveelheid niet te overschrijden.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering