COACH LOGIN

Perfect Burn - -

7/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
190 €14,90 Bestellen

Een tijd geleden is het bekende afslank supplement Dexaprine verboden door de overheid. Dit doordat er veel ontzettende nare bij effecten bij kwamen kijken en omdat het mogelijk was dat het slecht voor je gezondheid was. Wij zijn voor jou intensief opzoek gegaan naar een goede alternatief als afslanksupplement. Hierbij kwamen we al gauw uit bij het supplement Perfect Burn van het huismerk Body en Fitshop.

Perfect Burn – De Body en Fitshop Fatburner

De Perfect Burn is een minder krachtige vetverlies product dan Dexaprine, je kan concluderen dat Dexaprine eigenlijk net iets te krachtig was. Hieronder vind je de ingredienten van Perfect Burn op een rijtje.

Raspberry Ketonen – 100 mg
Groene Thee Extract – 150 mg
Groene Koffie Extract – 100 mg
Caffeine – 180 mg
Irvingia Gabonensis – 350 mg
Natural Geranamine (DMAA vrij) – 50 mg

Wanneer jij Perfect Burn gebruikt, zul je meer energie krijgen en dit helpt ook mee aan een verhoging van je vetverbranding. Tevens zorgt het er voor dat je je minder hongerig voelt en dat je een soort geluksgevoel voelt.

Perfect Burn review

Omdat wij zowel de Dexaprine als de Dexaprine XR en Ripped al eerder hadden getest waren we erg benieuwd naar de effecten van Perfect Burn. Zoals aanbevolen zijn we van start gegaan met 1 pil in de ochtend. De effecten van Dexaprine en Ripped zijn erg extreem geweest dus we hielden ons vast voor de werking van Perfect Burn.

Maar deze viel ons in grote lijnen erg mee. Perfect Burn is een mildere fatburner, die gedoseerd energie vrijmaakt in het lichaam. Zaken als tintelingen, overgevoeligheid, spanningen en misselijkheid bleven uit terwijl we energieker werden gedurende de hele dag. Naast de energie werden we scherper en alerter, dus het product heeft zeker een effectieve invloed op de concentratie.

Bij het trainen merkten we meer van de energiestijging, namelijk dat je echt zin krijgt om te knallen. Dit, nog steeds met grote mate in vergelijking met Dexaprine, waar we ons af en toe onrustig door voelden. Let wel dat Perfect Burn niet bijdraagt aan extreme krachttoenames, maar dat is natuurlijk logisch. Het is immers een fatburner.

Na het trainen waren we nog steeds energiek, maar nam het effect wel een klein beetje af. De werking van 8 uur is in onze ogen redelijk overtrokken. Deze ligt bij een volwassen man rond de 6 tot 7 uur. Maar dat zal per persoon verschillen.

Bij het inslapen merkten we geen problemen, wat je veel meemaakt bij andere producten die hoog zitten in hun caffeine gehalte.

Voordelen Perfect Burn

+ Energie en Focus
+ Gedoseerd en gebalanceerd
+ Geen moeite met inslapen

Nadelen Perfect Burn

– Effect kan minder zijn voor de veeleisende sporter
– Werking duurt geen 8 uur

Aanbevolen dosering:
1 tablet per dag innemen in de ochtend, bij het ontbijt. Advies is om te starten met een halve tablet wanneer je gevoelig bent voor caffeine en andere ingredienten van deze fatburner.

Wat vind jij van Perfect Burn van Body en Fitshop? Laat het hieronder weten met jouw review:

2 reviews

7/10 sterren
 1. Astrid op zegt:

  Ik was van plan om dexaprine aan te schaffen, maar na alle negatieve berichten toch maar besloten om dat potje te laten staan. Een vriendin van mij adviseerde Perfect Burn, van het eigen merk van body en fit.

  De pillen smaken erg vies, ik vond ze niet fijn om in te slikken. Het had verder wel effect. Ik merkte meer energie en ik ben ook 3 kilo afgevallen in 4 weken. Dat is de vieze smaak wel waard

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Ik ben nu een al een week verder met de perfect burn, en alle bovengenoemde punten kan ik beamen.
  Bij mij slaat het goed aan ben energieker kan me veel beter concentreren en heb geen last van nare bijwerkingen.

  Kortom een aanrader!

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering