COACH LOGIN

Perfect Muscle Shake - -

190 €37,90 Bestellen

Kwaliteit is alles als het gaat om je spieren op de best mogelijk manier te laten groeien. Hierbij is de perfectie van je voeding vooral belangrijk. Dit is mogelijk want met Perfect Muscle Shake heb je 100 % kwaliteit. Deze shake heeft de ingrediënten voor het succes, het zit boordevol eiwitten van de beste kwaliteit en ook de beste biologische waarde met daarbij ook nog eens de meest pure en complexe koolhydraten uit het onbewerkte zilvervliesrijst.

Samenstelling Perfect Muscle Shake

Perfect Muscle Shake bevat alleen de allerbeste eiwitten en koolhydraten:

100% onbewerkte zilvervliesrijst – complexe koolhydraten uit natuurlijke zilvervliesrijst, puur en onbewerkt. Dit wordt ook wel “godenvoedsel” genoemd door de kenners want dit het beste wat je in je kan nemen voor je spieren en je dieet. Het is de perfecte bron van deze genoemde complexe koolhydraten voor energie, aminozuren voor de spieropbouw, vezels die belangrijk zijn voor een gezonde bloedsomloop en verteringsstelsel. De vitaminen en mineralen zorgen bijvoorbeeld weer goed voor de aanmaak van cellen en de gezondheid van deze cellen. Iets wat we niet moeten vergeten zijn de gezonde antioxidanten die er ook inzitten!

Een geweldige shake dat zorgt voor energie en de juiste bouwstoffen voor je spieren. Er zitten geen zuikers in en het is helemaal puur. De onbewerkte zilvervliesrijst heeft een lage glycemische index, dat wil zeggen dat de energie die eruit komt niet in een keer wordt vrijgegeven maar over een langere periode wordt verspreid. Zo heb je dus een langere tijd meer energie waardoor je spieren goed kunnen trainen en de tijd erom heen goed kunnen groeien!

Een opsomming van de kenmerken van Perfect Muscle Shake!

  • De bron van energie
  • Dé shake voor het kweken van spiermassa
  • Spieren krijgen langere tijd meer energie, ideaal voor het trainen
  • Je spijsvertering verloopt stukken beter door de gezonde voedingsvezels
  • Goed voor je gezondheid door de antioxidanten
  • Vol met vitamines, vooral Vitamine B complex en Vitamine E
  • Vol met mineralen zoals fosfor, zink, kalium, magnesium en mangaan.
  • Spiergroei en herstel wordt niks in de weggelegd door de essentiële aminozuren die erin zitten!

De samenstelling van Perfect Muscle Shake: een mengels van de kwalitatieve eiwit toppers en koolhydraten in een shake. De beste shake zonder vet die je kan drinken voor je spiergroei!

Micro Ultra Gefilterde Whey Proteine – deze exclusieve Whey Proteine, is van onwijs goede kwaliteit en zeer zuiver. Het neemt op een indrukwekkende manier voedingstoffen op voor een goede groei van je spieren, dit komt door Ultra filtratie.  Deze shake zit vol met kwalitatiefgode, zuivere en ongedenatureerde Whey Proteine. Dit alles op een natuurlijke manier verkregen op de meest gunstige manier voor de shake. Hiermee wordt bedoeld dat de eiwitten niet wonder beschadigd door bijvoorbeeld het verhitten van deze eititen in het proces. Zo heb je dus kwalitatief de beste Whey Proteine in deze shake.

Milk Protein Isolate – de langere werking beschermt de spieren optimaal, een ideale combinatie met Whey als je spiermassa wilt opbouwen. Met Milk Protein Isolate krijg je meer vetvrije spieren terwijl je minder afbreekt.

door de langdurige proces van deze shake die daardoor de spieren op een ultieme manier beschermen. Samen met de Whey zorgt dit ook nog voor een optimale spiergroei. Daarnaast zorgt deze Milk Protein Isoltate voor weinig afbreking terwijl je wel aan spieren zonder vet bouwt.

Aanbevolen gebruik:
Meng per shake 2 schepjes (60 gram) met 250 ml water of melk. Neem 1,2 of 3 shake per dag.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering