COACH LOGIN

Perfection Bars - -

6/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 14,90 BESTEL

Body en fitshop heeft een eiwitreep ontwikkeld, dit in samenwerking met een grote eiwitreep producent op de markt. Body en Fitshop hebben een eiwitreep kunnen realiseren die zowel goed is voor het opbouwen van je spieren, maar tegelijkertijd ook goed te combineren met je dieet. Perfection Bar is in vele fantastische smaken te halen. Het is echt een genot om de Perfection Bar te eten, oftewel genieten zonder je schuldig te hoeven voelen!

Kenmerken van Perfection Bar

 • Kwaliteit eiwitten
 • Iets meer dan twintig gram eiwitten per bar
 • Aanzienlijk weinig calorieën maar 205!
 • Overheerlijke smaak!
 • Perfect voor ieder dieet
 • Ideaal voor als je sport
 • Van uitstekende kwaliteit

De ideale protein bar!

Afvallen

Omdat er maar 205 calorieën in de Perfection Bar zitten en maar 2.5 gram suiker. Is de past de eiwitreep perfect in elk dieet. Hierdoor zal je hongergevoel weggaan en kan je makkelijk meer eiwitten binnen krijgen zonder veel extra calorieën. Ideaal dus om vet te verliezen.

Spieropbouw

Door de hoge aantal eiwitten in de reep, kun je gemakkelijk en snel je aantal eiwitten op een verhogen. Perfection bar bevat wel meer dan twintig calorieën per reep!

Samenstelling van Perfection Bar

Een eiwitreep van top kwaliteit, Perfection Bar bevat alleen maar ingrediënten van goede kwaliteit. En eiwitten van top niveau.

Whey Proteine Isolate een ideale zuivere eiwitsoort. Goede efficiënte eiwit, speciaal voor jou spieren. Bevat geen koolhydraten, lactose of enige sporen van vetten!

Milk Protein door dat de opname hiervan over een langere periode wordt verspreidt. Heeft je lichaam hier langer wat aan, zodat je niet opeens alle eiwitten in 1 keer binnen krijgt. Ideaal dus voor sporten en tijdens je dieet.

Perfection Bar heeft een keuze uit de volgende overheerlijke smaken:

 • White Chocolate Sensation
 • Strawberry Sensation
 • Banana Sensation

1 reviews

6/10 sterren
 1. Personal Trainer op zegt:

  Review door de redactie

  De Perfection Bars van Body en Fit Sportsnutrition zijn de nieuwste producten op het gebied van proteïne supplementen. De Perfection Bars bestaan uit 205 kcls, 7,7gr vetten, 14,7gram koolhydratencarbs en 20,1 gram eiwitten. Een zeer complete samenstelling van voedingsstoffen en ideaal om mee te nemen. De smaken waarin de repen verkrijgbaar zijn: White Chocolate, Banana Sensation en Strawberry Sensation.

  Smaak

  De smaak van de repen is erg goed. De structuur van de repen is goed en is eenvoudig weg te krijgen, zonder dat je hier op hoeft te herkauwen. Dit komt mede doordat de binnenkant erg zacht is. De smaak is overigens zo goed dat je niet met tegenzin de reep naar binnen werkt.

  Prijs

  De prijs van de repen is momenteel 14,90 euro. Daarvoor ontvang je 12 repen. Omgerekend betaal je per reep 1,25 euro. Dat is erg voordelig, maar nog steeds niet zo voordelig als een bijvoorbeeld een Snickers. Overigens zijn de Perfection Bars wel een gezonder alternatief.

  Conclusie

  Concluderend zijn we erg onder de indruk van de nieuwe lijn repen van Body en Fit Sportsnutrition. Qua smaak, samenstelling en prijs is dit een erg goed product en is het een goede aanvulling op je dagelijkse proteine inname voor onderweg.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering