COACH LOGIN

Protein Chips - -

190 €0,89 Bestellen

Het is zo af en toe gewoon echt lekker om wat chips te eten. Het probleem is alleen dat chips zo ontzettend ongezond is, maar daar heeft Body en Fitshop nu wat op bedacht. Met de Protein Chips van Body en Fitshop kun je heerlijk genieten van chips, maar zorg je daarmee tegelijk ook goed voor je lichaam!

Protein Chips kopen

Wil je de Protein Chips van Body en Fitshop bestellen? Dan zie je bovenaan de pagina de link naar de verkoop pagina. Protein Chip kun je alleen bij BodyenFitshop bestellen. Andere supplementen hebben vaak verschillende aanbieders en dus ook verschillende prijzen. Onze vergelijker van Fitsociety is heel erg handig, niet alleen om je heel simpel supplementen kan vergelijken. Maar ook om direct te zien waar je het supplement het voordeligst kunt kopen.

Protein Chips Nederland

Protein Chips komt oorspronkelijk uit het buitenland, maar nu kun je gezonde chips dus ook in Nederland bestellen. Een handige snack voor onderweg of lekker voor op de bank tijdens een leuke film! Protein Chips van BodyenFitshop is dus lekker, crunchy en gezond. Een zakje chips geeft je al 16 gram eiwitten, zodat je ook heel gemakkelijk aan je eiwitbehoefte komt. 

Wist je dat de Protein Chips bijna geen suikers bevatten, een zakje chips bevat minder dan 1 gram suiker!

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering