COACH LOGIN

Strong! - -

6/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 19,90 BESTEL

Strong! kenmerkt zich door een extreem veelzijdige werking in combinatie met de beste kwaliteit. Strong! is krachtiger dan de gangbare supplementen, en dit zul je merken ook. Ervaar een ongeëvenaarde toestroom van energie en kracht om het maximale uit je workout te halen. Merk dat je spieren harder en groter worden, je vetgehalte verminderd en je langer dan ooit je training vol kunt houden. Strong! zorgt er voor dat jij je beter kunt focussen, en het stelt je in staat om een grotere explosieve spierkracht te leveren. Strong! is onderdeel van het huismerk van Body en Fit en is dus zodanig geprijsd, maar is van de allerbeste kwaliteit. Beleef de meest intense en effectieve workout die je tot nu toe hebt gehad met Strong!

Strong!

Krachtige combinatie van creatine-varianten: Creatine HCL, Creatine Orotate en Creapure ®. Strong!’s paradepaardje, de meest krachtige creatine-variant ter wereld: Creatine HCL. Vergeleken met de standaard creatine heeft Creatine HCL 70% meer effect op je spieren, en wordt het razendsnel opgenomen: binnen 10 tot 25 minuten. Creatine Orotate schenkt de spieren een enorme explosieve kracht, maar biedt daarnaast ook een vergroot uithoudingsvermogen en versnelt het spierherstel aanzienlijk. Naast deze twee varianten bevat Strong! ook Creapure ®, ontwikkeld door multinational Alzchem, waardoor de werking 100% gegarandeerd kan worden.

Glycocarn
Een allround krachtpatser. Ontwikkeld door Sigma-Tau HealthScience, Glycocarn ondersteunt de ontwikkeling van spiermassa, versnelt herstel en krachtigere pomp.

Agmatine
Stimuleert de productie van stikstofoxide en groeihormonen IGF-1 en LH, opbouw van spiermassa en vetverbranding.

Arginine Nitrate
Zeer goed opneembaar door het lichaam, zorgt voor vetverlies en spiergroei.

L-Arganine
Een aminozuur dat naast het stimuleren van vetverbranding zorgt voor een stevige pomp tijdens je training en het herstel van spieren bevordert.

Beta Alanine
Veelzijdig aminozuur: bevordert uithoudingsvermogen, kracht en de productie van energie voor je spieren (in de vorm van ATP), en verminderd de melkzuurproductie.

Creatinol-O-Phosphate
De sleutel tot maximale workout-effectiviteit: laat je door gaan tot het uiterste.

L-Carnitine Tartrate
Algehele prestaties, herstel en zeer doeltreffende vetverbranding.

Citrus Aurantium
Langdurig allround effect en een effectieve vetverbrander.

Caffeïne
Geeft een wakker en fit gevoel. Stelt je in staat meer energie te gebruiken, door vetten sneller in de bloedsomloop te brengen.

Acacia Rigidula
In tegenstelling tot het verwante Ephedra zorgt Acacia Rigidula niet voor een sterk verhoogde hartslag en rusteloosheid/zenuwachtigheid. Het geeft wel een krachtige boost.

3 reviews

6/10 sterren
 1. Richard van Dam op zegt:

  Ingezonden via Facebook: Ik koop al geruime tijd de supplementen van Body en Fitshop, met name hun eigen lijn spreekt mij erg aan. De combinatie van kwaliteit voor een betaalbare prijs vind ik erg prettig. Bij veel merken zie je dat ze ontzettend veel geld steken in marketing en andere rommel waar je niks aan hebt als sporter.

  Zo heb ik sinds kort Strong als pre workout. Ik moet eerlijk zeggen dat de smaak niet heel lekker is, maar daar koop je een supplement niet voor. Daarnaast is de pump heerlijk. Als ik 30 minuten voor de training Strong neem, knal ik lekker door mijn training heen. Ik ben nog maar net een week begonnen, maar ga deze post nog wel bijwerken als ik langere ervaringen heb met dit supplement.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Daniel op zegt:

  Ingezonden via Facebook: Vandaag voor het eerst getraind met Strong van Body en Fitshop. 2 afgestreken scoops ingenomen op een lege maag

  Na een half uur begon ik het product echt te voelen en op weg naar de gym merkte ik dat m’n focus en alertheid ook flink aan het verbeteren was.

  Eenmaal in de sportschool aangekomen zat ik vol met energie en heb ik heerlijk getraind. Veel kracht en ijzersterke pomp. Na de training had ik ook helemaal geen last van een crash wat je vaak wel merkt bij andere pre-workouts.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. Laatst STRONG gebruikt, en dit waren mijn bevindingen.

  Ingenomen en na 15 a 25 minuten voelde ik een lichte energie boost, welke lang genoeg aan hield om mijn training af te ronden.
  Ik heb het twee weken gebruikt, op elke trainingsdag, en merkte vooral de creatine.
  Door de creatine kreeg ik iets meer pomp en uithoudingsvermogen, ik kon dan vaak ook net die extra herhaling eruit persen.
  Zoals ook Daniel voor mij aanhaalt, geen crash na uitwerking, wat natuurlijk erg fijn is.
  De “tropical” smaak was niet per se mijn ding, maar was zeker niet vies.

  Ik zou het niet per se weer kopen, maar dit komt door mijn reactie op de caffeine.
  Als ik geen last had gehad van de caffeine zou ik het wel weer gebruiken/kopen.
  Ik zou het dan ook aanraden voor mensen die geen moeite met een hoog caffeine gehalte in het bloed 😉

  5/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering