COACH LOGIN

Total Muscle Solution - -

Body & Fit € 0,00 BESTEL

Total Muscle Solution is eigenlijk een overal supplement. Het bevat een hele uitgebreide samenstelling van verschillende ingrediënten. Benieuwd lees hieronder meer informatie over Total Muscle Solution.

Total Muscle Solution samenstelling

Total Muscle Solution is een product wat bestaat uit veel verschillende supplement categorieën. Het is een breed omvattend all in pakket kort gezegd. Hieronder even een kleine overzicht van de verscheidene ingredienten:

Arginine-ethyl-ester
L-Tyrosine
Beta Alanine
L-Glutamine AKG
Di Arginine Malate
L-Carnitine Tartrate
L-Glutamine
Tri Creatine Malate
Creatine Ethyl Ester
Waxy Maize Starch
Tri Creatine Malate

Wij kunnen het supplement niet echt in een bepaalde categorie plaatsen, dit omdat het dan bijna in elke categorie gezet kan worden. Wat we je wel kunnen vertellen is dat het niet echt een pre-workout supplement is. Dit omdat het je niet die extra uithoudingsvermogen en caffeine geeft wat alle pre-workouts supplementen wel geven

Eigenschappen Total Muscle Solution

In Total Muscle Solution zitten verscheidene creatine’s en tevens bevat het beta-alanine. Deze geven jou wel die lekkere pomp wanneer je gaat trainen. Total Muscle Solution heeft niet zo’n plotselinge werking zoals je vaak ziet bij veel verschillende pre-workout supplementen. Dit komt doordat Total Muscle Solution geen cafeïne enzovoort bevat. Wel merkte wij de plotselinge werking door de beta-alanine. Voordat de workout begon kregen we opvallende tintelingen op de huid en geduremde de workout merkten we dat we een groterde pomp hadden en dat onze uithoudingsvermogen toenam.

Tevens bevat Total Muscle Solution ingrediënten zoals L-Glutamine en L-Glutamine AKG werken als een post workout supplement doordat ze de spierschade voorkomen en bijdragen aan het herstel.

Net al genoemd dat Total Muscle Solution geen cafeïne bevat dit kun je eigenlijk zien als groot voordeel. Hierdoor krijg je niet zo ‘rush’ gevoel tijdens je training. En zorgt het niet voor slapeloze nachten.

Samenvatting

Concluderend is het een ideale shake voor iemand die niet talloze shake’s wil nemen maar gewoon weg 1 gemakkelijk uitstekende shake. Zoek dus niet verder voor de geschikte ‘ALL-IN’ shake en probeer Total Muscle Solution gewoon eens zelf uit!

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering