COACH LOGIN

Ultra-Micronized BCAA poeder - -

190 €19,90 Bestellen

De bouwstenen voor spier opbouw zijn BCAA’s en aminozuren, dit is bij de meeste fanatieke sporters wel bekend. Het herstellen van je spieren en het opbouwen hiervan gaat vrijwel niet als je geen BCAA’s en aminozuren tot je beschikking hebt. Een groot deel van de benodigde aminozuren nodig voor spieropbouw, maakt het lichaam aan. Maar je lichaam heeft er wel degelijk moeite mee om hier tegen op te werken. Wanneer jij keer op keer traint en je spieren moeten herstellen. Maar wist je dat BCAA’s niet eens worden aangemaakt door je lichaam, maar dat je die alleen maar binnen kan krijgen door middel van eten of supplementen.  Het is dus belangrijk om je lichaam te voorzien van deze belangrijke bouwstenen. Ultra-Micronized BCAA poeder is hiervoor ontwikkeld, om de fanatieke sporter toe te dienen wat het belangrijkst is voor het versoepelen en het verbeteren van je herstel.

Eigenschappen Ultra Micronized BCAA poeder

Micronized poeder zie je de laatste tijd overal wel weer terug komen, dit komt omdat het voor de fabrikant gemakkelijk is om het zo fijn te malen dat je het heel gemakkelijk kan mengen met bijvoorbeeld water. Tevens word het doordat het zo ontzettend fijn gemalen is veel beter opgenomen in je lichaam wanneer je dit vergelijkt met het originele product.

Een pak kun je ongeveer 50 servings uit halen.

Ingredienten

1 dosering Ultra Micronized BCAA poeder van 10 gram bevat:  Per dosering:
L-Leucine 4000 mg
L-Valine 2000 mg
L-Iso-Leucine 2000 mg

Aanbevolen gebruik

Wij raden aan om Ultra Micronized BCAA voor en na je workout toe te dienen. Tevens is het een goede tip om wanneer je na je training toch een shake neemt voor het herstel hier ook eiwitten aan toe te voegen. Om je herstel te optimaliseren!

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering