phill heath winnaar arnold classic 2013

Arnold Classic Europe 2013: Phil Heath blijft winnen

In Madrid 2013 heeft Phil Heath opnieuw laten zien waarom hij Mr. Olympia is. Bij de jaarlijkse, Europese versie van de Arnold Classic werd hij opnieuw eerste. Behalve de winst van Phil werd de hele top vier van de Olympia van twee weken geleden herhaald. Kai Greene werd weer tweede, Dennis Wolf pakte de derde plaats en Shawn Rhoden viel opnieuw net buiten de top drie met een vierde plaats.

Arnold Classic 2013

Net als vorig jaar deed de top van de Mr. Olympia mee aan de eerste wedstrijd volgend op de Olympia om zo verder de profiteren van de wedstrijdvorm waar het hele jaar aan gewerkt is.

Hier zie je de top 6 in de final posedown

Victor Martinez en Roelly Winklaar, 5e en 6e plaats

De nummers vijf en zes van de Olympia, Dexter Jackson en Jay Cutler, deden niet mee. Kans dus voor Roelly Winklaar om een betere plaats te behalen dan zijn, reeds indrukwekkende, zevende plaats op de mr. Olympia. Dat deed hij dan ook door de zesde plaats te behalen. Opmerkelijk was de verbetering van Victor Martinez die op de Olympia nog 11e werd en nu de vijfde plaats behaalde.

 

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie