COACH LOGIN
birmingham

Bodypower Birmingham: De dames

Ik was gisteren in Birmingham voor de Bodypower Expo. Bodypower is net als de FIBO in Duitsland een beurs voor de fitnessindustrie. Ik sprak er o.a topbodybuilders als 4-voudig Mr. Olympia Jay Cutler en 6-voudig mr. Olympia Dorian Yates en Roellie Winklaar.

Bodypower UK

Ook als je niet van bodybuilding houdt, is er nog genoeg te beleven. Powerlifting, freerunning, crossfit, talloze klasjes en seminars. Ons Hollanders spreekt natuurlijk de gratis supplementen aan die in goodybags worden verstrekt.

Net zoals de bodybuilders op de beurs niet van deze wereld zijn, geldt ook van de dames dat ze een klasse apart zijn. Zowel op podium als bij de diverse stands vormen ze een attractie op zich voor de vrouwen die als hun willen zijn en de mannen die bij hun willen zijn.

De komende dagen doe ik verslag van de diverse interviews, maar sommige foto’s plaats ik nu alvast. Te beginnen met, de dames natuurlijk.

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

2 reacties

  1. Joop Oonk op zegt:

    Hoi Kenneth, mijn naam is Joop Oonk, misschien wel bekend bij jou. Ik ben nog van het beging van de NBBF. Waar Michel van Halderen ook in aanwezig was en nog wat andere voor de meeste mensen onbekende personen. Ik heb het nu over de periode 80er en negentiger jaren. Toen bestond het fenomeen Body Building nog, het is nu allemaal Fitness geworden. Ik zelf heb verschillende Body Building shows als speaker gepresenteerd in die periode, o.a. met als special guest de Amerikaanse Carla Dunlap. Het was de Top tijd van Frank Zane, Franco Columbo en de bij jou nog wel bekende namen ,maar voor de meeste mensen onder ons zeggen deze namen niets meer. Ik wil je complimenteren over je deskundige artikelen en commentaren aangaande de verschillende trainingsvormen. Mijn zoon van 21 heeft je site ontdekt en is net als zijn vader verslingerd aan het ijzer. Je weet dat het commentaar van een ander altijd meer impact heeft dan de lange ervaring die ik heb als het over gewichttraining gaat. Nogmaals mijn waardering en wat ik leuk zou vinden om een keer wat af te spreken en elkaar te ontmoeten. Laat me maar via de mail weten of je daar geïnteresseerd in bent. Fijn Paasweekend. Joop W. Oonk

Plaats een reactie