Mr. Olympia 2016. Meet the Olympians, expo en prejudging dames

Gisteren hadden we tijdens de “Meet the Olympians” de gelegenheid de atleten te ontmoeten die dit jaar op het podium staan van de Mr. Olympia 2016.

Meet the Olympians

14339801_1183778208356502_767150231_o
Met Shawn Ray

Gisteravond waren we in het  Orleans Convention Centre voor de “Meet the Olympians”, een gelegenheid om de atleten te ontmoeten die in actie komen op de Olympia 2016.

We spraken een zeer zelfverzekerde William Bonac die hoopt zijn resultaat van vorig jaar (8e) te verbeteren dit weekend (wat gelukt lijkt, zie volgende update). Anne had de gelegenheid één van haar rolemodels, Stephanie Hammerstein, te ontmoeten. Ik, als zelfbenoemd bodybuildhistoricus, vond het vooral ook tof om mannen als de inmiddels 62-jarige Mike Christian te ontmoeten en Shawn Ray.

Die laatste kon ik meteen vragen naar zijn mening over de comeback van Kevin Levrone en of het bij hem niet begon te kriebelen. Shawn en Kevin hebben immers in de late nineties vaak tegenover elkaar gestaan in de finals van de Olympia. “Niet bepaald”, was het antwoord. “Heb je de foto’s gezien van mij op strand die ik recent gepost heb? Dan zie je dat ik echt gepensioneerd ben”.

De langste rij was zoals verwacht die voor Kevin Levrone. Maar ook Dexter Jackson (door mij getipt als kanshebber voor de titel) kon op  veel belangstelling rekenen.

Expo en prejudging Bikini, Fitness en Figure

Vandaag gingen we naar het Las Vegas Convention Centre voor de Olympia Expo (de beurs rondom de wedstrijden) en de prejudging van de dames in de klassen bikini, fitness en figure.

Foto’s

 

 

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie