tralies

Pro bodybuilder Eddy Wilson opgesloten in Suriname

Eddy Wilson is de eerste Surinaamse professional bodybuilder. Hij verkreeg zijn pro-licentie met een tweede plaats op de Arnold Classic Europe in 2011. Sommigen zullen Eddy herkennen als het model van bodybuilding kleding die ook via deze site wordt aangeboden.

Eddy Wilson opgesloten

Eigenlijk is het dan ook jammer dat ik niet eerder de aandacht aan hem heb gewijd dan nu met dit negatieve bericht. Geen zorg Eddy, ik zal binnenkort ingaan op de positieve bijdrage die je hebt geleverd aan de sport! De mensen die hier niet op kunnen wachten, verwijs ik alvast naar een leuk artikel dat over Eddy is geschreven op Surinamsports.com.

Thursday 20 February

Bodybuilder Eddy Wilson is naar verluidt nog steeds opgesloten. De atleet heeft zich vorige week middels braak de tas van zijn ex-vrouw toegeeigend. In de tas, die Wilson uit de auto van de vrouw wegnam, zou een geldbedrag hebben gezeten.

Naar GFC Nieuws verneemt is de aanhouding van Wilson met dertig dagen verlengd door de rechter-commissaris. Wilson, die feitelijk in Nederland woont, maar de laatste paar jaar vaker in Suriname vertoeft. heeft ons land enkele malen op de internationale bodybuildingplanken vertegenwoordigd.

In 2012 kwam hij in Duitsland al in aanraking met de justitie. Het betrof toen een echtscheidingskwestie. Wilson belandde toen ook in de cel.

 Bron: SR Nieuws

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie