Sportschool weigert Phil Heath en belt politie

Phil Heath is de toegang geweigerd tot 24hourfitness in Renton. De medewerkster was blijkbaar zo geïntimideerd door “the Gift” dat ze het nodig vond de politie te bellen.

Mr. Wie?

Een beetje pijnlijk. Als je niet in de gaten hebt dat er een 5-voudig Mr. Olympia voor je staat die om een dagpas vraagt. Helemaal als je vervolgens de politie belt wanneer hij vraag waarom hij geen dagpas kan krijgen.

Misschien omdat het al rond middernacht was. Misschien omdat Phil Heath nogal groot is. Misschien omdat het gewoon geen beleid is om dagpassen te verstrekken. De website van 24hourfitness lijkt plat te liggen dus dat kunnen we op het moment helaas niet controleren. Maar het is wel vreemd om meerdere links van derden te zien waarin gesproken wordt over “day guest passes” voor 24hourfitness, in sommige gevallen zelfs gratis. Schermafbeelding 2016-07-14 om 14.11.43

Een beetje alsof Ronaldo even op het veldje van de plaatselijke amateurs een balletje wilt trappen. Dan kan je zeggen:”Mijnheer dat is nu eenmaal in strijd met de statuten”. Je kunt natuurlijk ook denken: “Dit is de beste promotie” ooit en de plaatselijke media bellen.

Als het mijn gym was geweest dan had ik het de medewerkster dan ook vooral kwalijk genomen dat ze niet mij had gebeld in plaats van de politie. Dan was ik in no-time ter plaatse voor de nodige foto’s, een babbel en een handtekening. Foto’s die vervolgens in groot formaat aan de muur zouden komen te hangen. Ik zou een stukje sturen naar de lokale media, maar ik zou vooral denken wat een mazzel ik had als fan. Maar ja, mijn personeel zou natuurlijk wel weten wie Phil Heath is.

Het is nu

“Chillin’ with the cops”

De receptioniste van 24hourfitness had echter geen zin meer om met Phil te praten en belde dus de politie.

Die vonden het blijkbaar niet bepaald een zeer verontrustende zaak zoals blijkt uit Phils tweets. Het is op moment van schrijven bijna 06:00 in de ochtend in Renton (buitenwijk Seattle). Misschien dat we straks een reactie kunnen lezen van een eigenaar die bij zijn ontbijt opeens tweets leest over een bodybuild-kampioen die zijn sportschool niet in mocht.

Schermafbeelding 2016-07-14 om 14.07.25

Gelukkig kennen ze je in Texas wel.

Update: 15 juli 2016, 09:00

Inmiddels heeft de keten via Twitter excuses aangeboden aan Phil. De franchise-houder in Renton zal een leuk mailtje krijgen.

Schermafbeelding 2016-07-15 om 09.03.38

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is gediplomeerd fitness trainer en hoofdredacteur van FITsociety. Hij schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

1 reactie

  1. Bassie

    Phil is een arrogante ego tripper, en altijd maar janken op social media, wat een ‘vent’..

Plaats een reactie