william bonac

William Bonac tweede op Australian Pro Grand Prix

William Bonac is afgelopen weekend tweede geworden op de Australian Pro Grand Prix na Shawn Rhoden die de winst pakte. Na de teleurstellende afwezigheid van Roelly Winklaar vorige week en afgelopen weekend door een motorongeval stond daar opeens William Bonac die schijnbaar uit het niets de tweede plaats pakte en daarmee nog voor grote namen eindigde als voormalig Arnold Classic winnaar Branch Warren.

William verkreeg zijn prof-licentie door winst op de Julliete Bermann Cup in 2010, maar accepteerde deze pas na deelname aan de Arnold Classic 2011 waar hij dus nog meedraaide bij de Amateurs. Met de Nederlander van Ghanese afkomst wordt Nederland naast Roellie nu door een tweede “gerepresent”!

Volledige uitslag Open Klasse heren

Naamloos1 Shawn Rhoden
2 William Bonac
3 Evan Centopani
4 Branch Warren
5 Edward Nunn
6 Fred Smalls
7 David Henry
8 Joshua Lenartowicz
9 Luke Timms
10 Abraham Elzaibek
11 Mike Debenham
12 Abbas Khatami
13 Gary Wright

(bron: Bodybuilding.com)

Candice Keene en Ashlay Kaltwasser opnieuw de beste bij de dames

In de Miss Figure klasse was het opnieuw Candice Keene die de winst pakte nadat zij vorige week nog de eerste plaats won op de Arnold Classic. Ook Ashley Kaltwasser die vorig week in de Miss Bikini klasse won op de Arnold Klasse verlengde haar overwinningsreeks.

Foto slideshow

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Over Kenneth Nwosu

Kenneth Nwosu is hoofdredacteur van FITsociety en schrijft uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, krachttraining, afvallen, voeding en voedingssupplementen. Als fitness fotograaf heeft hij honderden fitness fanaten in hun beste shape vastgelegd.

Plaats een reactie