Coach Login

COLOSSUS 2500 - -

COLOSSUS 2500 van Bodystore is een weight gainer die je kunt vergelijken met de enorm bekende weight gainer Mammoth 2500. Bodystore heeft een vergelijkbare weight gainer op de markt gezet om jezelf keihard te kunnen laten groeien.

COLOSSUS 2500

De Colossus 2500 zit boordevol eiwitten en koolhydraten. Deze 2 ingredienten zijn essentieel voor spiermassa. Hele fanatieke sporters hebben soms moeite om op een gegeven moment nog veel spiermassa aan te komen, veel sporters nemen dan de stap naar het gebruik van weight gainers.

COLOSSUS 2500 kopen

Deze weight gainer is te bestellen bij de webshops die boven aan de pagina staan. Door op bestellen te klikken ga je naar de desbetreffende webshop. Wij hebben er tevens ook voor gezorgd dat je heel gemakkelijk direct de actuele prijs ziet van het product, om direct te zien waar je de Colossus 2500 het goedkoopst kunt kopen.

Colossus 2500 ervaringen

Door de samenstelling van colossus 2500, zorgt Bodystore voor een goede ondersteuning om spiermassa aan te komen. De samenstelling is ruw samen te vatten in 65% koolhydraten en 35% eiwitten. Deze 2 ingredienten zijn essentieel om te groeien, dit zijn alsware de bouwstoffen voor de spieren. De samenstelling is een alles omvattende shake waardoor Colossus 2500 ervoor zorgt dat je direct met 1 shake klaar bent.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering