COACH LOGIN

Dextrose Druivensuiker - -

Veel webshops ontwikkelen vaak een uitgebreide eigenlijn aan supplementen. Dit heeft Bodystore ook gedaan, hierdoor hebben ze veel supplementen zoals dextrose van hun eigenmerk. Het voordeel hiervan is, dat deze vaak wat goedkoper zijn dat de zogenoemde ‘A merken’. Dextrose van Bodystore is druivensuiker van goede kwaliteit en is volgens vele een top product.

Dextrose kopen

Wil je de dextrose van Bodystore kopen, klik dan bovenaan de pagina om te bestellen. Bodystore heeft ook nog veel andere supplementen in hun webshop die je goed kunt combineren met de Dextrose.

Ben je nog aan het orienteren over welke dextrose je wilt kopen dan kun je ook de verschillende dextrose’s vergelijken via de onlinevergelijker van Fitsociety. Klik hier om alle voedingssupplementen met elkaar vergelijken. Om alle verschillende dextrose supplementen met elkaar te vergelijken typ je ‘dextrose’ in, waarna alle verschillende dextrose’s zullen verschijnen.

Dextrose

Ook wel druivensuiker genoemd, wordt vaak ingenomen vlak na de training in combinatie met eiwitten. Deze druivensuikers zijn snelle suikers. Deze snelle suikers zorgen ervoor dat je lichaam na een intensieve training weer snel wordt aangevuldt met glycogeen, om deze voorraad op peil te houden. Ook stimuleert het de opname van eiwitten, dus voor een optimaal herstel na je training neem je dextrose in combinatie met eiwitten. Maar dextrose (druivensuiker) stimuleert ook de opname van andere supplementen zoals creatine en aminozuren.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering