Fitsociety Boek

Haal het sterkste uit jezelf!

Sinds 2011 schrijven we op Fitsociety artikelen over spiergroei, krachttraining en afvallen. In samenwerking met drs. Sander Kers (MSc bewegingswetenschappen en bewegingsfysioloog) bieden we je nu het boek "Geen sterk verhaal over spiergroei" aan. "Geen sterk verhaal over spiergroei" is een leerboek in de vorm van een leesboek. Onmisbare kennis als jij het sterkste uit jezelf wil halen!

Nu bestellen
Een illustratie van het Boek

Het meest complete fitness boek

Wat moet je doen om jouw spieren zo effectief mogelijk te laten groeien? Hoeveel sets en herhalingen kun je het beste doen? Welk volume en rustinterval zorgt voor het beste resultaat? En wat is de invloed van jouw genen, leeftijd en geslacht? In het boek vind je ook drie sterke voorbeeldschema's terug en een volledige handleiding hoe je het beste kunt eten voor spiergroei.

Wat anderen zeggen





" Dit boek is een eersteklas ticket naar spiergroei. Wat je vraag ook is, dit boek heeft het antwoord."

Martyn de Jong, Men’s Health




"Wauw! Eindelijk een boek dat alles duidelijk maakt over spiergroei. Een must-have als je je droomlichaam wilt bereiken!"

Cynthia Houben

" Een zeer goed boek over spiergroei! Wanneer je deze principes toepast, bereik je ongetwijfeld jouw maximale potentie."

Wesley Vissers

Bestel nu voor € 29,95

Bestel nu het boek “Geen sterke verhalen over spiergroei” voor slechts € 29,95 en je betaalt geen verzendkosten.