COACH LOGIN

1 M.R. - - Pre workout

14/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 24,50 BESTEL

1 M.R. is een uitstekende pre-workout supplement, ideaal om te knallen en zorgt voor snelle spiermassa en krachttoename. 1 M.R. geeft je een serieuze pomp en door de geavanceerde samenstelling zorgt het dat het werkt vanaf de eerste dosering. 1 M.R. zorgt elke training weer voor extreme focus en heftige energie en krachttoename.  Dit is wat je nodig hebt om elke training er weer alles uit te halen.

Samenstelling 1 M.R.

L-arginine Alpha Ketogluterate

Arginine is ontzettend populair onder de bodybuilders, arginine is een grondstof voor stikstof Oxide. Stikstof Oxide heeft als eigenschap dat het zorgt voor het wijder worden van de bloedvaten, waardoor er meer bloed naar de spieren kunnen stromen. Hierdoor kunnen de spieren meer stoffen opnemen en resulteert dit dus in meer kracht en extreme pomp. Alpha Ketogluterate bevorderd dit hele proces.

Beta Alanine

Beta Alanine is een amoinozuu die in eiwitten voor komt. Beta Alanine heeft een effect op carnosine in het lichaam, het stimuleert de aanmaak. Indirect geeft Carnosine ons dus meer kracht en energie. Tevens kan Beta Alanine af en toe ook zorgen voor tintelingen.

L-Taurine

Taurine heeft enkele belangrijke rollen tijdens het fitnessen, het is een aminozuur dat zorgt voor een uitstekend herstel en betere groei van de spieren.  Tevens zorgt het voor een betere en versterkte werking van creatine.

L-Tyrosine

Tyrosine is een aminozuur dat zorgt voor minder vermoeidheid en kan zorgen voor een verhoogde concentratie en alertheid.

N-Acetyl L-Tyrosine

Zeer snel opneembaar aminozuur.

Creatine Monohydraat

Een van de populairste supplementen op de wereld. Creatine zorgt voor meer uithoudingsvermogen, kracht en spier opbouw.

Cafeïne

Cafeïne geeft je op korte termijn meer energie, ook stimuleert Cafeïne de vetverbranding.

Guarana

De stof komt van een nootachtig zaadje van een plant die in Brazilië groeit. De bes bevat ontzettend veel cafeïne wat zorgt voor extra energie.

Yerba Mate

Een ander exotisch ingrediënt van 1 M.R. en bevat antioxidanten voor de complete formule van 1 M.R.

Schizandra

Dit plantenextract komt van oorsprong uit China en zorgt voor betere focus en betere mentale stimulans voor tijdens de training.

Niacine

Is een piepklein voedingsmiddel wat een stimulerend effect heeft op de spieropbouw, ook zorgt het voor een verbeterde stofwisseling. Niacini zorgt tevens ook nog voor een beter omzetting van vetten, koolhydraten en eiwitten.

Grape seed extract

Versterkt de pomp tijdens het trainen en is een uitstekende antioxidant.

Vitamine C

Dit is een belangrijke vitamine voor spieropbouw en een van de belangrijkste vitamine voor het goed functioneren van het lichaam.

Rode wijn extract

Zorgt voor een betere werking voor alle overige ingrediënten in 1 M.R. en gaat de omzetting van testosteron naar oestrogeen tegen.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering