COACH LOGIN

Amino X - - Aminozuren

6/10 sterren
(4) | Schrijf een recensie
190 €17,90 Bestellen
194 €19,90 Bestellen
193 €24,95 Bestellen

Amino X is veelzijdig en uitgekiend BCAA-supplement. Je zult direct merken dat je je krachtiger en energieker voelt door de geoptimaliseerde opneembaarheid van de werkzame stoffen. De werkzame stoffen in Amino X zijn de krachtige BCAA, een aminozuur-combinatie, taurine, een anabole variant van vitamine D en nog twee aminozuren: L-Alanine en L-Citrulline. Je verhoogde insuline gevoeligheid draagt bij aan het vervoer van voedingstoffen naar je spieren; je zult een groter uithoudingsvermogen hebben, en merken dat je spieren sneller herstellen. De werking van Amino X is zowel anti-katabool als anabool, wat het een zeer krachtig allround supplement maakt.

Gebruik Amino X

Amino X is veilig en gemakkelijk in het gebruik, en is geschikt voor krachtsporters en duursporters, man en vrouw. Om het nog aantrekkelijker te maken, is het verkrijgbaar in een aantal heerlijke smaken: Fruit Punch, Raspberry, Green Apple en Watermelon. Een verpakking bevat 345 gram, genoeg voor 30 doseringen. Los 1 tot 2 scheppen Amino X op in water. Aanbevolen gebruik is een kwart tot de helft van je mix te gebruiken voor de workout en de rest gedurende de workout, maar ook bij gebruik na behoudt het zijn werking. Neem 1 schep tijdens rustdagen om spierafbraak te verminderen. Amino X combineert perfect met alle andere producten van BSN. Om je spiermassa nog efficiënter te verhogen, gebruik je Amino X in combinatie met: NO Xplode, True Mass, Axis HT en Syntha 6.

Werking Amino X

BCAA
Een combinatie van de aminozuren leucine, isoleucine en valine. Samen zorgen deze voor een effectievere eiwitsynthese, verminderde spierafbraak en een verhoogde insulineafgifte.

Taurine
Bevordert het herstel van spierweefsel en ondersteunt het transport van voedingstoffen naar de spieren.

L-Citrulline
Stimuleert de lichamelijke productie van stikstofoxide (NO). Op zijn beurtstimuleert stikstofoxide de vetafbraak en spiergroei en verminderd het vermoeidheid tijdens en na je workout.

Vitamine D (anabole vorm, wetenschappelijke naam Cholecalciferol)
Betrokken bij de lichaamseigen aanmaak van testosteron, en zo de spiergroei.

4 reviews

6/10 sterren
 1. Dominic M. op zegt:

  Heb het in de mass stack gebruikt. Erg tevreden. Prima gains en goede pumps.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Ik ging er van uit dat Amino X niet zou werken , maar ik ben zeer tevreden over dit product! Het is ondertussen de derde keer dat ik het gebruik. Heb elke keer al de smaak fruit punch genomen en vind deze zeer goed.

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. Stefan op zegt:

  Goede spul, ik merk dat ik sneller herstel en betere uithoudingsvermogen heb.

  Het effect is natuurlijk anders te meten dan bij pre workouts en creatine, maar heb erg goede ervaringen met deze BCAA’s van BSN

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering