Coach Login

Cellmass 2.0 - -

6/10 sterren
(7) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 39,90 BESTEL
PerfectBody € 44,90 BESTEL
Bodystore € 29,90 BESTEL
XXL Nutrition € 36,90 BESTEL

Cellmass 2.0 bevat de nieuwe formule van BSN voor hun bekende creatine product. De werking van Cellmass is in de markt van sportvoeding erg bekend en er zijn meerdere goede verhalen bekend rondom dit postworkout supplement. Wij hebben Cellmass 2.0 getest en bekeken of dit supplement nog BSN waardig is.

Werking Cellmass

De werking van de Bio-Engineered Supplements and Nutrition postworkout (waar de afkorting BSN voor staat) is dat het kan bijdragen aan meer kracht en spiergroei. Daarnaast helpt het bij het herstellen na een zware workout en is het goed te combineren na je training met een proteine shake. Het bevat 5 gram creatine per dosering en daardoor is het goed samengesteld. Wanneer je elke dag deze 5 gram creatine tot je neemt dan krijg je feitelijk de 3 gepatenteerde creatines van BSN binnen. Daarnaast bevat Cellmass 2.0 niet alleen deze 3 vormen van creatine maar bevat het ook L-Glutamine, Taurine en diverse aminozuren. Extreem belangrijk voor een goed herstel en voor een sterke groei.

Creatines in Cellmass

Creatine Sodium Fosfaat
Creatine Ester-Beta Alanine
Creatinol-O-Fosfaat-Malaatzuur
Creatine-Alfa-Amino-N-Butyrate

Voordelen

De voordelen van Cellmass 2.0 zijn een stuk groter dan een gewone creatine of een creatine van een ander merk. Dit komt doordat de creatines van BSN uiterst zorgvuldig gekozen en geproduceerd zijn. Daarnaast bevat dit postworkout supplement een aantal andere ingredienten die van essentieel belang zijn voor na je training, waaronder glutamine en aminozuren. Wij merkten tijdens het gebruik dat de hardheid in de spieren erg toenam en dat we makkelijk 10 – 15% meer gewicht konden drukken dan voorheen. Daarnaast levert het veel energie op waardoor je ook echt zin krijgt om te trainen. Overigens is Cellmass 2.0 ook onderdeel van de BSN Stack, waarbij je ook nog eens de pre-workout NO Xplode en Nitrix AVPT krijgt. Dat is misschien wel de meest complete samenstelling van een supplementenpakket die je kunt krijgen.

Conclusie

Cellmass 2.0 is de nieuwe standaard voor wat betreft post-workout supplementen. Doordat het de juiste samenstelling van verschillende creatines heeft, taurine en glutamine bevat is het de perfecte oplossing voor na de training. Het levert daarnaast een insuline spike wat voor de aanmaak van diverse hormonen erg gunstig is. De eerste variant van Cellmass was al erg goed, maar met CellMass 2.0 heeft BSN weer een klapper in huis.

7 reviews

6/10 sterren
 1. Fred

  7/10 sterren

  Heeft iemand dit gebruikt in combinatie met de No-Explode, Nitrix en Syntha-6 (BSN Mega Stack)?

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Jimmy

  6/10 sterren

  Top product van een top merk. Ik vind de producten van BSN over het algemeen kwalitatief de betere. En daar betaal je inderdaad ook voor.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 3. Aaron

  7/10 sterren

  Ik nam aan dat Cellmass 2.0 niet zou werken, maar het werkt echt. Je voelt na enkele weken de hardheid in je spieren en de extra energie in de sportschool. Ik heb dit gebruikt in combinatie met NO Xplode en dat was voor mij echt een super stack.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 4. Coleman

  7/10 sterren

  Cellmass ! Voor mij de beste creatine. Met de beste smaak, Raspberry is gewoon net een slush puppy

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 5. Sem

  6/10 sterren

  Ingezonden via Facebook: De pumps zijn goed en de krachttoename is ook serieus voelbaar (al vanaf de eerste dosis) en bovenal, je voelt je echt goed in je vel en veel zin om te trainen. In samenwerking met NO Xplode een fantastische stack van BSN!

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 6. Stan

  6/10 sterren

  Ingezonden via Facebook: Ik merkte er tijdens training wel zeker iets van. Smaak was ook goed te doen. Het is alleen jammer dat het zo godsgruwelijk duur is, ik zat op de 3 scoops en die pot was binnen 2 weken leeg.. daar is het gewoon veel te prijzig voor.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 7. Erik

  6/10 sterren

  CellMass 2.0 is een goede creatine. Een minpunt vind ik de prijs, maar dat heb ik over het algemeen met supplementen.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering