COACH LOGIN

Epozine-O2 NT - - Creatine

4/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
PerfectBody € 44,50 BESTEL
Bodylab € 44,90 BESTEL

Epozine-02 NT is hét anabole supplement om de efficiëntie van je lichaam op vele vlakken te verhogen. Het verhoogt de aanmaak van rode bloedcellen en het gebruik van erytropoëtine. Dit zorgt er voor dat er meer zuurstof naar je spieren getransporteerd kan worden, wat hun kracht en vooral uithoudingsvermogen zeer ten goede komt.

Epozine Werking

  • Verhoogde maximale zuurstofopname. De combinatie met effectiever zuurstoftransport door je lichaam biedt een krachtige combinatie.
  • Verbeterde afvalafvoer. Je spieren produceren tijdens inspanning lichamelijk afval. Als dit afval zich ophoopt door de van nature trage spierstofwisseling, vloeit de kracht uit je spieren weg, en zul je de pijn van verzuring gaan voelen.
  • Rode bloedcellen hebben naast het vervoer van zuurstof, de taak om deze afvalstoffen van je spieren vandaan te krijgen. Het -verhoogde aantal rode bloedcellen zort er voor dat verzuring later optreedt, en sneller verdwenen is.
  • Door de stikstofbalans van je lichaam op een uitgekiende wijze omhoog te brengen, versnelt de eiwithsynthese, waardoor deze efficiënter wordt.
  • Versnelde re-synthese van ATP leidt tot een algehele vergroting van spierkracht en uithoudingsvermogen.
  • Verminderde spierafbraak en sneller herstel.

Hoe werkt het?

Epozine-02 NT verhoogt onder andere het gebruik van erytropoëtine. Het hormoon erytropoëtine stimuleert de productie van rode bloedcellen. Op hun beurt vervullen de rode bloedcellen talloze vitale functies, waarvan het transport van zuurstof en afvalverwerking de belangrijkste zijn. Een verhoogde concentratie zuurstof in je spieren zorgt dat ze grotere prestaties kunnen leveren, vertraagt de melkzuurproductie en zorgt voor algehele

prestatiebevordering. Ook kan erytropoëtine direct het spierherstel bevorderen, en draagt het bij aan de productie van de enzymen STAT5, PI3-kinase/AKT, p70S6k en MRF, die door je spieren gebruikt worden. Omdat Epozine-02 NT naast anabolisme ook katabolisme (afbraak van cellen, waaronder spiercellen) bevordert, is het van belang om de spieren van genoeg eiwitten te voorzien om ze te laten groeien. Epozine-02 NT is nauwkeurig samen gesteld om dit te garanderen.

1 reviews

4/10 sterren

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering