COACH LOGIN

Evo-test - - Testosteron booster

4/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie

BSN heeft het weer goed voor elkaar, want met de Evo-Test hebben we zoals vaker weer de nummer een met supplemeten in huis. Dit keer is het met de supplementen die gaan voor het ondersteunen van testosteron. Evo-Test is daarnaast ook nog eens precies zo gemaakt dat het perfect bij je trainingsschema en dieet past.

Toen BSN Evo-Test op de markt bracht kan je eigenlijk zeggen dat de mening over testosteron boost supplementen is veranderd. Omdat BSN op een innovatieve manier er voor heeft gezorgd dat Evo-Test veel beter is dan haar voorgangers. Dit komt door de nieuwe formule van dit supplement, niet meer zoals de oude traditionele manie waarbij veel dubieuze effecten kwamen kijken. Nu is het zo veranderd dat ze gebruik maken van effectievere ingrediënten (denk hierbij aan magnesiumoxide en d-asparaginezuur). De meeste sporters die altijd sceptisch waren over testosteron ondersteunende supplementen zullen nu toch hun mening moeten veranderen.

Nog een mooi meegenomen voordeel bij Evo-Test is dat het in een geconcentreerde poedervorm zit, zo kan het goed gemengd worden met andere supplementen en hoef je niet vervelende pillen slikken.

Kenmerken Evo-Test

 • Stimuleert de aanmaak van testosteron.
 • Effectieve formule, enige wat je nodig hebt zijn 2 dosissen per dag.
 • Als eerste van deze supplementen in geconcentreerde poedervorm.
 • Volledige kuur van 3 weken in elke pot.

Gebruik Evo-Test

Meng 1 maatschep met 177ml water, 2 keer per dag.

Let op:
Na 2 tot 3 weken gebruik, minimaal 2 weken niet gebruiken.

Waarschuwingen:
Niet voor gebruik door mensen met reeds bestaande medische aandoeningen , medicatie gebruiken, jonger dan 18 jaar oud zijn of ouder dan 50 jaar oud zijn. In het geval van een aankomende operatie minimaal 2 weken voorafgaand aan de operatie stoppen met het gebruik van Evo-Test.

1 reviews

4/10 sterren
 1. Wim op zegt:

  Het is een testosteron booster, maar ik vond de werking echt tegenvallen. En de smaak was ook niet erg goed.

  Zou het niet snel weer kopen…

  4/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering