COACH LOGIN

Hyper FX - - Pre workout

6/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 29,90 BESTEL
PerfectBody € 32,90 BESTEL

De pre-workout die je ontzettend veel energie, focus en alertheid biedt! We hebben het hier over HyperFX  de pre-workout van BSN. Tevens verhoogt het de vetverbranding en verhoogt ook nog eens je natuurlijke testosteron. HyperFX bevat geen toegevoegde geranium extract, iedereen kan deze pre-workout supplement dus nemen.

HyperFX  geeft je meer dan alleen een dikke vette energie booster. Het geeft je een gezonde agressie en stimuleert je testosterongehalte. Tevens stimuleert het de vetverbranding. HyperFX  is dus alleen pre-workout supplement.

Voordelen van Hyper FX

 • Vetverbranding niveau van de ouderwetse ECA stack
 • Ongelofelijke uithoudingsvermogen en kracht
 • Doping vrij
 • Stimuleert de natuurlijke testosteron gehalte
 • Maar 1 serving nodig per training
 • Uitstekende energie en focus
 • Train krachtiger en langer
 • Heerlijke smaak
 • Mentale alertheid
 • Bevat geen suikers
 • Goedkoop

Samenstelling

HyperFX  is door BSN zo ontworpen dat het de resultaten en prestaties van diverse hoeken worden geoptimaliseerd

Beta Alanine: stimuleert de opbouw van Carnosine in het lichaam. Carnosine geeft je net die extra kracht die je tijdens je training nodig hebt, dit omdat het de opbouw van melkzuur afremt. Beta-Alanine geeft trouwens af en toe ook een tintelend gevoel.

Betaine anhydrous: Zorgt ervoor dat de bouwstoffen sneller worden opgenomen en dus beter en sneller je spieren bereiken. Betaine anhydrous werkt nog beter dan de normale bekende betaine.

Taurine: Zorgt voor een sneller en beter herstel doordat Taurine helpt bij de transport van voedingsstoffen naar je spieren.

Peak ATP: Deze stof voorziet je lichaam van adenosine triphosfaat. Adenosine triphosfaatis zorgt voor energie in je lichaam, deze stof stimuleert dus eigenlijk je hele lichaam omdat je lichaam meer energie krijgt om alle processen die in je lichaam afspelen meer aandacht te geven.

D-Aspartic Acid/Asparaginezuur: Verhoogt je testosteron spiegel.

Magnesium oxide: Zorgt ervoor dat er meer  ‘ ‘vrij’ testosteron komt in je lichaam, testosteron waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

Calcium-D Gluconaat: Heeft het zelfde effect als Magnesium Oxide, tevens zorgt Calcium-D Gluconaat dat ook de totale waarden qua testosteron in je lichaam worden verhoogd.

Rode peper extract: Verhoogt de vetverbranding.

Zwarte peper extract: Heeft deze zelfde werking als Rode peper extract, je vetverbranding te verhogen. Allebei de ingrediënten werken synergetisch met elkaar.

Choline Bitaraat: Een belagrijke stof in het proces van vetverbranding, tevens helpt Choline Bitaraat met het ontdoen van giftige stoffen in je lichaam en een hele belangrijke rol bij de opbouw van je spierweefsel.

Caffeine anhydrous: Geeft je direct veel meer energie.

Sinaasappelextract: Zorgt voor een verhoogde vetverbranding en een verhoogde mentale alertheid.

Niacine: Is een essentieel voedingsmiddel in het proces voor spieropbouw, Tevens zorgt het voor een betere omzetting van vetten, koolhydraten en eiwitten!

Huperzia serrata extract: Humeur is belangrijk tijdens je training, deze stof stimuleert je hersenen.

Kleine maagdenpalm extract: Zorgt voor een betere doorbloeding. Tevens zorgen de kleine maagdenpalm extracten  voor een stimulans van de hersenfuncties voor je geheugen.

Voor wie is HyperFX geschikt:
HyperFX is geschikt voor alle sporters, iedereen die net even dat extra wil tijdens de training. Op alle sportgebieden zullen de resultaten verbeteren.

Hoe HyperFX te gebruiken:
Neem 30-45 min voor je training 1-2 servings en los dit op in ongeveer 250 ml water. Neem echter nooit meer dan 2 servings binnen een tijdsbestek van 24 uur.

Prijs:
adviesverkoopprijs van slechts €32,90, hier krijg je 30 servings voor.

2 reviews

6/10 sterren
 1. Simon W. op zegt:

  Super, Hyper FX zorgt voor lekker veel focus voor de training. Het is mijn vijfde preworkout, en werkt super! Veel energie en geen crash!

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering