Coach Login

Lean Dessert Protein - -

6/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 9,90 BESTEL
Bodylab € 17,95 BESTEL
Bodystore € 19,90 BESTEL

Lean Dessert zorgt ervoor dat je direct 6 goede eiwit bronnen binnen krijgt. BSN zorgt goed voor jou ,Lean Dessert Protein bevat namelijk als extraatje  Enzymen waardoor de transport wordt gemaximaliseerd. Lean Dessert zorgt er ook voor dat  je  essentiele vetzuren, glutamine peptiden, BCAA’s en MCT vetten ook binnen krijgt. Overigens zijn de smaken die BSN heeft gecreëerd goddelijk en wil je nadat je dit hebt geproefd niet anders. Wil jou voeding compleet maken elke dag, kies dan voor de proteine shakes van Lean Dessert Protein.

Werking Lean Dessert

In Lean Dessert Protein zitten de belangrijkste 6 eiwit bronnen die zorgen voor een verhoogde stiksofretentie. Wat zorgt voor spiergroei als je dit combineert met trainen. Ook zorgt Lean Dessert Protein voor een 7 uur durende afgifte van aminozuren in je bloedbaan. Je bent snel verkocht als je dit een keer probeert, de combinatie van de overheerlijk smaak en de top ingrediënten waardoor je met 1 slok al voldoende eiwitten binnen krijgt.

Lean Dessert Protein dat je niet al je hongergevoel weg gaat, zodat je geen honger meer hebt. Dit wil je niet anders krijg je wellicht te weinig voeding binnen. Dit is gelukkig zo omdat er geen aspartaam in zit, bijna geen lactose en geen Acesulfame-K.

Samenstelling van Lean Dessert

Proteine mix

In Lean Dessert zitten 6 verschillende eiwitten waaronder micellar caseine, whey isolaat en ei-eiwitten. Deze goede eiwitsoorten zorgen voor een optimaal en goed herstel met een duur van 7 uur.

Bioactieve enzymen

Deze enzymen bieden bescherming bij de omzetting van de eiwitten zodat deze optimaal in je spieren kunnen worden opgenomen.

Essentiele vetzuren

Deze essentiële vetzuren worden niet door je zelf geproduceerd en moeten dus op een of andere manier in je bloedbanen terecht komen. De vetzuren zijn heel goed voor je gezondheid, maar tevens ook voor vetverlies en spieropbouw.

MCT’s

MCT’s wat eigenlijk oliën zijn worden niet zomaar opgeslagen als overtollig vet, maar blijven in je lichaam tot dat ze gebruik kunnen worden voor energie. Het is bewezen dat deze oliën je vetverbranding verhogen en je prestaties stimuleren.

Glutamine peptiden

Glutamine peptiden zijn bijna 20 keer zo krachtig vergeleken met gewone glutamine. Glutamine beschermd je lichaam tegen spierafbouw, tevens helpt glutamine het immuunsysteem, stimuleert de proteïnesynthese (spiermassa opbouw) en stimuleert het proces van groeihormonen.

Een hoog gehalte aan BCAA’s

Het hoge gehalte BCAA’s beschermt je spieren tegen afbraak.

De voorgestelde momenten om Lean Dessert Protein te nuttigen:

 • begin van de dag; Optimaliseert de groei van je spieren overdag.
 • overdag; op je werk, op school (tussen je maaltijden door)
 • na je training ; Om gelijk je spieren te geven wat ze nodig hebben!
 • voor de nachtrust ; Om tijdens je slaap optimaal te herstellen.

1 reviews

6/10 sterren
 1. Jeremy E.

  6/10 sterren

  Ontzettend goed en erg lekker spul!

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering